Sveatoslav Mazur: Planeta și-a schimbat fundalul său informațional energetic

Așadar, după ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Regele Regilor, Isus Hristos celei al doilea veniri am luat puterea pe Pămînt în mîinile mele, pe planeta noastră a început apocalipsa.

Pe Pămînt a venit stăpînirea activă a Duhului Sfînt. Și deși această acțiune se pregătea încă 500 de ani în urmă, întreaga omenire pentru acel moment nu era gata.

Ce înseamnă spiritualizarea planetei? Aceasta înseamnă, că Pămîntul și cerul au devenit un singur organism. Și din moment ce structurile cerești au adus pe Pămînt calitatea sa dominantă a celui de-al șaselea nivel — Duhul Sfînt sau voia lui Dumnezeu, atunci și fundalul informational energetic al planetei din pămîntec s-a schimbat la ceresc. Acest fundal a schimbat complet structura organismului nostru, pentru că totul trăiește în conformitate cu mediul activ în care se află. Și dacă în absența mediului ceresc în timpurile matricei false a lui lucifer omul a trebuit să atragă energia vitală de bază din surse terestre, adică, din ceea, ce îi dădea în calitate de mîncare Pămîntul, atunci acum el va primi mîncarea principală din cer.

Dacă mai precis, energia Pămîntului, pe care omul a obținut-o  cu ajutorul proceselor sale chimice interne,  îi convinea  destul la al treilea nivel al voinței, cu sosirea noii realități și schimbării consumului de energie singurului om, acestei energii nu mai este suficient. De aceea în om s-a aprins  regimul primirii energiei cosmice a Duhului Sfînt, care dormea anterior. Adică, omul și-a schimbat baza sa  de informații energetice. Aceasta a dus la anumite schimbări în structura însăși, a ingurului om. El a încetat să reacționeze la influența drogurilor, adică la compușii chimici, și invers, a devenit foarte dependent de influența soarelui și a altor obiecte cosmice. De aceea, omul a început să-și schimbe compoziția chimică și bacteriologică, microflora și modul de funcționare a tuturor organelor, inclusiv a creierului și a organelor de reproducere.

Noi am trecut sub influența totală a cosmosului și ne-am despărțit de influența forțelor rele. În viitorul apropiat, acest proces va deveni deosebit de vizibil atunci cînd un șir de oameni va falni instituții clinice inutile și vor înceta să cumpere medicamente de la corporații globale care nu le vor mai satisface. Iar cei, care nu înțeleg despre ce vorbesc, lasă să citească Apocalipsa de la Ioan și dintr-un nou unghi de vedere să înțeleagă ce este scris în ea. Aceasta este pentru cei care îmi resping autoritatea pe Pămînt și speră să revină în trecut sub îndrumarea lui satan, care deja nu este pe planeta noastră și nu poate fi.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемь + семнадцать =