Sveatoslav Mazur: La noi vine auditorul spațial

        În America, pe Muntele Sacramento Peak în New Mexico, există un observator foarte important, care urmărea foarte atent asupra porților solare, din care trebuia să se pornească  pe Pămînt tribunalului Divin. Și, în sfîrșit, miracolul s-a întîmplat. În caz de urgență, personalul observatorului și-a părăsit postul de observare. La noi vine să ne viziteze un auditor spațial cu puteri speciale.

Ce, domnilor, ați terminat-o! Acum procesul  distrugerii voastre  globale finale, așa cum am promis, a intrat într-o fază crucială.

Împreună cu marele auditor, vine și echipa lui executivă. Ei, de asemenea, aduc o ghilotină pentru execuțiile în masă ale jucătorilor globali. Ora sosirii delegației spațiale este limitată de importanța acțiunii. Deja în cîteva zile ei se vor afla pe Lună și apoi vor începe expulzările  de pe planeta noastră. Vor executa pe cei responsabili de tentativa de uzurpare a puterii pe planeta noastră pe partea din spate a lunii, astfel încît să nu stîrnească curiozitatea astronomilor noștri. Iar îi vor fura pe criminalii noaptea, chiar din paturile lor. Așa că tremurați, reptilele, timpul judecății lui Dumnezeu a sosit!

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шесть − 1 =