Sveatoslav Mazur: Familia Rothschild își pierde ultima ocazie pentru a-și salva viața

Ceea ce s-a început deja pe planetă, poate fi numit cu un singur cuvînt — agonie. Forța rea, realizîndu-și pierderea și nu văzînd calea de a se retrage, care nici nu există, a trecut la stadiul animalului hăituit, la agonie și psihoză. Ceea ce vedem în lume, decît criza structurii înainte de moarte nu poate fi numit.

Metastaziule destrăbălării și toleranței au ajuns la apogeul său. Corpul planetei este otrăvit și stagnat. Rămîine puțin, de a scăpa de această mucegaie și de a începe o construcție nouă. Și, deși nu mai este mult timp, într-o asemenea situație inițiativa este pedepsită, deoarece este posibil de a fi otrăvit cu otrăvuri de cadavru.

În nici un caz nu se poate cere ajutor de la acești vîrcolaci. Acest lucru le va da speranțe de  salvare. În nici un caz ei nu pot fi luați ca ajutători pentru construirea lumii noi. Și în nici un caz nu se poate permite nici o lacună în membrană, care separă lumea stagnantă de la lumea lui Dumnezeu. Pentru că atunci metastazele colapsului pot otrăvi un corp sănătos.

Va putea Pămîntul să se recupereze după prăbușirea sistemului diabolic, care a pompat din adîncurile sale nenumăratele resurse, pe care le-a dat Dumnezeu pe planetă pentru viața sa? Desigur, acest lucru nu va fi un proces ușor, dar va fi rapid și decisiv.

Planeta deja foarte curînd va scutura forțele diavolului și va elibera spațiul pentru construcție nouă. Nivelul planetar nu este accesibil acestor vîrcolaci. Ei pot să se ascunde numai în întuneric. Lumina și focul îi ucid esența. Și, prin urmare, victoria forțelor Luminii este predeterminată.

Ce de făcut nouă, oamenilor, pentru a ne pregăti pentru evenimente viitoare? Nimic nu trebuie de făcut. Cu cît mai mult omul se ține de ordinea muritoare, cu atît mai multă putere el pierde și cu atît mai dificil îi va fi să construiască viitorul.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × три =