Sveatoslav Mazur: Doar eu, unul, știu, cum din om să faci Dumnezeu

Chiar în antichitate oamenii știau, că lumea se bazează pe trei piloni sau pe trei stîlpi. Acești piloni sunt niște niveluri diferite ale lumii, suporturile lui spiritual- morale sau energetice-informative. Și dacă lumea se bazează pe trei stîlpi, atunci și Dumnezeu, care a creat această lume și, de fapt, care face parte integrantă din ea, este o reflectare a acestei lumi. El la fel se bazează  pe trei stîlpi ai Sfintei Treimi. La rîndul său, omul, creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, este însuși o reflectare a lui Dumnezeu și a lumii sale. El este, de asemenea, obligat să se bazeze pe aceste trei stîlpi, reprezentînd o parte integrantă a lumii din jurul lui. Astfel, în om există tot ceea ce este necesar pentru lumea Divină.

Acum imaginați-vă, că forța nevăzută ostilă a împărțit această lume în părți, și omul, ca și lumea înînsuși, nu se poate baza simultan pe aceste trei fundații incontestabile. Omul poate să se bazeze simultan pe un singur sprijin, foarte rar pe două, și numai oamenii care au obținut iluminarea pot obține în sine posibilitățile înțelegerii Divine și să unească în esența lor într-un punct  toate aceste trei suporturi.

Deci, ce noi ar trebui să facem pentru a corecta planul diabolic care a împărțit lumea în părți și a forțat toată omenirea să lupte unul cu celălalt, iar omul cu el însuși?

Există o singură cale de ieșire – de a uni aceste trei stîlpi într-un singur sistem Divin de construcție armonioasă, înlocuind astfel legea diavolului, care sună «împarte și conduce» cu legea lui Dumnezeu, care sună «unește și domnește». Am spus de multe ori în articolele și videoclipurile mele despre această problemă. La urma urmei, chiar oamenii de știință au ajuns la un astfel de nivel, la care au observat, că, conform factorilori externe a construirei nivelului planetar in creierul omului cu ajutorul rezonanței se construiesc diferite obiecte geometrice din neuroni. Și dacă lumea exterioară este distorsionată de diavol, adică este construită  matricea împărțirii lumii unice în părți, atunci și lumea interioară a omului, imitînd lumea planetară, este construită în același mod.

Și ce avem în cele din urmă? Avem contradicții la toate nivelurile existenței umane: la nivelul planetei, la nivelul omului însuși și la nivelul celular. De aici și toate bolile umane și suferințele.

Astfel, eu, ca salvator al întregii omeniri, mă confrunt cu o sarcină foarte simplă, care trebuie rezolvată mai întîi la nivel planetar, apoi la nivel uman și apoi la nivel celular, atît pentru omul însuși, căt și pentru omenire în general.

Deci iată noi și am ajuns  la punctul  realizării, că este absolut necesar  crearea sincronizatorilor, adică construcțiilor,  care ar putea uni pilonii vieții, despărțiți de diavol în spațiu și timp. La nivel planetar eu am rezolvat deja această problemă și am construit o nouă matrice al patrulea nivelului noi.  Dar, pentru a transfera un individ la un nou nivel de dezvoltare, este necesar ca omul singur  să pună în aplicare legea liberei voințe în sine. El trebuie să-și dea seama de nevoia lui de a deveni Dumnezeu. Apoi trebuie să ajungă  la mine în  templul nivelului  patru și acolo, conform voinței lui Dumnezeu, să treacă la un nou nivel de dezvoltare. Și nu există altă cale. De aceea am spus în prima mea vizită pe Pămînt că numai «Eu sunt calea și adevărul și viața; nimeni nu vine la Tatăl decît doar prin mine «.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемь − три =