Sveatoslav Mazur: Sincronizatorul va deveni bază a lumii noi Divine al patrulea nivel

Mă întreabă adesea unde sunt dovezile materiale ale activităților dumneavoastră? Arătați cum se confruntă cu criminali în partea îndepărtată a lunii. De ce nu a bombardat Israelul cu bomba nucleară, așa cum ați promis? Desigur, este dificil de răspuns la astfel de întrebări, mai ales pentru mine, Marele Maestru, atunci când pregătesc tranziția întregii omeniri spre cel de-al patrulea nivel al dezvoltării.

Imaginați-vă că primul nivel de dezvoltare este pătratul negru al lui Malevich. Evreii se uită ltelevizorul, în care există o singură culoare — negru. Și nimic mai mult. Înțelegerea lor despre lume este: lumea este complet negativă. Are doar culoare neagră, nu există altă alternativă. Dar omenirea a ajuns la al doilea nivel de dezvoltare și are două culori — alb-negru. Astfel, omul a realizat că se pare că are o alegere: fie negru sau alb. Și imaginea pe televizor este alb-negru.

Apoi, am ajuns la cel de-al treilea nivel de dezvoltare. Aceasta este o imagine colorată. Dintr-o placă de șah pe care erau reprezentate doar două culori, am ieșit în spațiul tridimensional. Am văzut culori diferite, am văzut o lume, care pentru noi a fost neînțeleasă la primul și al doilea nivel.

Astăzi, oamenii de știință din întreaga lume se luptă pentru ideea celei de-a patra dimensiuni.

Seja au văzut că a avut loc o tranziție cuantică, s-a deschis o nouă gamă de viziune. Se pare că lumea invizibilă a spațiului eteric al spațiului poate fi realizată și chiar văzută.

Dar ce trebuie de făcut pentru asta? Este necesar să modelăm creierul uman astfel încît acesta să poată distinge nu doar spațiul tridimensional al lumii materiale, ci și modul în care interacționează și trece în lumea subtilă a materiilor. Această cale nu este ușoară. Dar eu știu cum să o fac și, pas cu pas, conduc toată omenirea spre acest scop. Tot, despre ce vorbesc în articolele mele este o vedere cosmică a lumi unice Divine. În mintea mea, ea nu este împărțită. Eu pot intra liber în trecut, prezent și viitor, pentru că în lumea lui Dumnezeu nu există lanțuri logice de spațiu tridimensional. Acolo există un singur spațiu de timp și loc, adică totul se întîmplă conform voinței omului, dacă el are acces la această lume.

Astfel, omul, care a primit o astfel de oportunitate poate să treacă liber și să călătorească atît în ​​spațiu, cît și în timp, în timp ce obține acces la orice informație. Desigur, o astfel de stare a oamenilor  nu poate fi numită un tip modern de libertate și democrație. Pentru că nu există nici libertate, nici democrație pe Pămînt. Există înrobirea omenirii prin denaturarea realității globale.

În acest caz, sarcina mea este să eliberez pe oricine, pregătit pentru dezvoltare, de puterea forțelor răului și să-l aduc la nivelul libertății reale, în care fiecare om va simți ce este lumea lui Dumnezeu. Între timp, unii oameni urmăresc un pătrat negru amăgitor, alții doar alb-negru sau colorat, nu mai mult, nu mai puțin, fără să știe că există o altă lume la care ei vor avea în curînd acces.

Și accesul la această lume nouă este posibil numai prin sincronizatoare, care reglează creierul uman conform voinței lui Dumnezeu la frecvența și configurația sa globală, adică la imaginea și asemănarea Lui. Și nu există altă cale. În viitorul apropiat, eu, Sveatoslav Mazur, voi organiza cu siguranță o prezentare a unui astfel de sincronizator, care la rîndul său va deveni baza noului spațiu Divin al celui de-al patrulea nivel. Atunci, voi, domnilor, vă veți răspunde la propriile întrebări. Nu există secrete în lumea lui Dumnezeu.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × 4 =