Sveatoslav Mazur: Pentru ce sunt necesare sincronizatoarele?

Pentru a împărți întreaga omenire în bucăți, spiritele rele au transformat parametrele lumii de la armonioase, legate cu Dumnezeu, la haotice, legate cu satana. În apa noroioasă bine se prinde peștele.

Ea, această forță, a creat religiile abraamice, în care clericii L-au înlocuit cu dînșii înșiși pe Dumnezeu. Căci dacă nu este Dumnezeu pe Pămînt, atunci locul Lui sfînt trebuie să fie ocupat de cineva. Iată acești impostori s-au desemnat ca Zeii. Ei au înlocuit structura muzicii, au schimbat calendarul, au alcătuit propria istorie, adică au înlocuit trecutul.

https://www.oum.ru/literature/raznoe/chastota-432-gts-chem-ona-tak-interesna/

Ei au adus toată omenirea în haos. Ei au împărțit temeliile magice ale lumii în trei părți egale, pe care le-au numit cu numărul diavolului — 666. Ei au înșelat toată omenirea, numindu-L pe Dumnezeu un animal. Iar animalul l-au numit Dumnezeu Yahve. Și, în cele din urmă, ei au adus toată umanitatea la moarte, la propăstie, de unde nu există scăpare.

Cifra 666, indicată în Biblie, este de numai trei de șase, dar nu un număr. Acești trei de șase, fiecare denotă un obiect magic separat, care numai împreună,  conectați colectiv la Dumnezeu și armonizează spațiul, creînd unitatea lumii Divine. Dacă vrei să ascunzi ceva pentru totdeauna, pune-l în cel mai proeminent loc, doar schimbă-i denumirea.

O astfel de operațiune diavolul a făcut cu trei de șase, dintre care primul înseamnă pătratul magic, al doilea — tetraktis, iar al treilea înseamnă lotusul cu șase vîrfuri. Astfel, prin combinarea unei singure esențe din aceste obiecte separate, noi putem crea o structură armonioasă a lui Dumnezeu. Anume aceasta eu am făcut. Am creat un sincronizator din  acestea trei obiecte, conectîndu-le fără eroare, adică milimetru la milimetru. Astfel, am creat condițiile pentru construirea unei noi matrice globale și pentru distrugerea întregului sistem diabolic.

Astfel, dacă revistele “Economist” ieșeau cu puzzle-urile femiliei Rothschild în care ei povesteau cum ei își vor gestiona lumea, atunci aceeași revistă pentru anul 2019 a ieșit cu o acoperire neagră.

Familia Rothschild, ca nimeni altcineva, înțeleg că timpul domniei lor s-a încheiat. După obscurantismul lor total va veni perioada luminată de bună guvernare. Anume deaceea că eu,  Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, mesagerul lui Dumnezeu, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, le-am rupt sistemul diabolic și acum am lansat procesul de sincronizare a planetei noastre cu lumea unică Divină.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 − 15 =