Sveatoslav Mazur: Atenție! Știre urgentă!

Astăzi, 18.10.2018, primul soldat rus a trecut sub controlul personal și îndrumarea lui Dumnezeu Atotputernic.

Astfel s-a început numărătoarea inversă a noii ordini mondiale. Astfel, după ce familia Rotschild  a publicat revista lor „The Economist“ pentru anul 2019, sub capacul negru, a devenit clar că matricea diabolică a dezactivat canalul său de acțiune de la planeta noastră. Prin aceasta familia Rothschild și-a recunoscut înfrîngerea și, prin urmare, nu va opune afirmării pe Pămînt a unei noi ordini calitative.

Astăzi, în Orheiul Vechi, primul războinic al Rusiei a fost promovat în calitate de îngrijitor al  noului templu, adică al sincronizatorului. A început un proces activ de inițiere a armatei  Divine într-un nou program global de construcție.

Datorită faptului că eu, Marele Maestru, Regele Regilor, săptămîna viitoare voi prezenta parametrii a templelor noi – sincronizatoarelor, legate de Dumnezeu, fiecare preot, gata să renunțe la proiectul abraamic diabolic, după un audit special a forțelor Divine, va putea să se transfere în calitatea lor nouă, să intre în Împărăția lui Dumnezeu și să devină un stareț al noii religii Divine și unul dintre conducătorii a noului sincronizator-templu Divin.

San nu va fi capabili să obțină numai evreii, la care pe frunte este indicată o stea cu cinci colțuri a lui lucifer, pentru că ei au pierdut capacitatea de a se reformata și ar trebui conform  legii universului să părăsească planeta noastră împreună cu matricea diabolică care își încetează activitatea. Pentru toți oamenii cu bunăvoință, a căror inimă se strînge, apare o frică neașteptată, care este tras în urmă de o forță invizibilă din spate, vă sugerez să spuneți aceste cuvinte:

— Eu, războinicul lui Dumnezeu, nu vreau să mor împreună cu matricea diabolică și Îl rog pe Dumnezeu Atotputernic în cel mai scurt timp să fiu deconectat de la  lumea diavolului și să fiu luat sub controlul Lui personal. Așa să fie.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × один =