Sveatoslav Mazur: Iudaismul se bazează pe sacrificiul uman

   De ce evreii și musulmanii nu mănîncă carne de porc? De ce sacrificiile rutualice se realizează numai pe baza ființelor celor mai frumoase și fără de păcate? De ce preoții iudeii taie capurile ființelor sacre pentru a realiza o crimă rituală?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, este necesar să înțelegem esența magică a satanismului.

Dacă Dumnezeu este dragoste, atunci satana este ura. Dacă Dumnezeu este credință, atunci satana este frica și așa mai departe. Dar pentru a interacționa cu Dumnezeu, omul  nu are nevoie de sacrificii legate de sînge, deoarece comunicarea dintre om și Dumnezeu are loc la nivelul Duhului Sfînt. Alt lucru este satanismul, care este un ritual, legat cu sînge. Aceasta este baza acestei acțiuni anti-umane.
Deci, haideți să trecem la tema principală a satanismului, sau, așa cum o numesc evreii, iudaismului. Omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și, prin urmare, nu are nevoie de sacrificii. El se hrănește cu dragostea. Dar sataniștii pot trăi numai într-un caz, dacă trupurile lor fizice întotdeauna se întineresc cu ajutorul victimelor nevinovate. Cum se întîmplă acest lucru în templele evreiești, și de ce pentru venirea lui Moshiach pregătesc  un vițel roșu? Vă observ, că nu vițea, ci vițel. Deoarece femeia în iudaism, cu toate acestea, ca în Islam, nu are dreptul de a vota.

Deci, pentru a-și reîncărca viața într-o nouă capacitate, așa cum spun ortodocșii, este necesar să vă pocăiți de păcatele voastre, să vă alăturați de  trupul lui Dumnezeu Isus Hristos cu ajutorul vinului — sîngele și pîinea — trupul Lui. Același lucru este valabil și în iudaism. Pentru a scăpa de păcatele sale, evreul nu trebuie să-și facă griji sau să lucreze asupra lui însuși. Destul să cumpere o oaie nevinovată cu frumusețe perfectă și să vină la preot. Apoi, stînd în picioare la altar, iudeul își pune mîinile pe capul acestui animal nevinovat și, privindu-i în ochi, își transferă toate păcatele în lumea lui interioară. Apoi preotul, din spatele acestui animal nevinovat, îi taie gîtul cu un cuțit.

Astfel, păcatele trec la Baphomet în lumea interlopă cu chinuri îngrozitoare al animalului, iar  iudeul primește curățirea lui cu ajutorul unei puteri reînnoitoare de viață, ca în cazul tuturor vampirilor. Prin urmare, dorința evreilor de a sacrifica copii imaculari. La urma urmei, se știe că sufletul unui astfel de copil ar trebui, în caz de moarte, să treacă în lumea lui Dumnezeu.

Dar ce se întîmplă atunci cînd lumea lui Dumnezeu este respinsă de la toată omenirea cu ajutorul manipulărilor diabolice?

Atunci iată ce se întîmplă. Cu un cuțit special, evreii străpung copiii pentru ca sufletele lor să sufere în suferință incredibilă. Dar, în acest moment, păcătos pînă în măduva oaselor, iuda-fascist își transferă păcatele sale în trupul lui nevinovat. După ce preotul, stînd în spatele lui, îi taie capul. De aici vedem și toate ritualurile, care ne sunt arătate la televiziune, cînd teroriștii din spatele victimelor lor nevinovate, cu cuvintele «Allah Akbar», îi taie gîtul și capul.

Nu este o coincidență faptul că evreii se numesc doar pe ei oameni și se consideră oameni aleși de Dumnezeu. Pentru ce se face? Doar pentru a omorî fără milă pe oricine ar vrea. La urma urmei, toată omenirea pentru ei sunt goi, adică animale, și cu atît mai mult, dacă aceste animale numai ce s-au născut și în esență nu se deosebesc de un miel,  ei pot fi  tăiați în siguranță fără a simți remușcări. La urma urmei, totul se face pentru el iubitul, pentru Yahve. El va ierta și va aproba totul.

Acum voi, oameni — animalor, trebuie să realizați de ce evreii vor să construiască cel de-al treilea templu al lui Solomon și de ce au fost distruși cei doi. Pentru că nici cu Dumnezeu, nici cu iubirea, despre care ei vorbeau în mod constant, aceste temple nu erau legate.

Ei îi așteaptă pe Moshiach al lor numai pentru aceea, ca să ucidă cu impunitate, în mod deschis, așa cum era în Odesa, în Casa Sindicatelor, oamenii și să primească de la aceasta plăcere. Nu era nici un iudeu printre suta cerească. Și cum ar putea să nimerească acolo? La urma urmei, acestea erau doar oi sacrificate. Iudei își primiau plăcerea în sinagoga Golden Rose din Dnepropetrovsk.

Ata ei au otrăvit pe slavii și așteaptă acum sacrificii imense. La urma urmei, vampirii sunt insatiabili. Ei au nevoie în mod constant de sînge proaspăt pentru a se reînnoi.

Legătura pe care am restabilit-o cu Dumnezeu Atotputernicul îi înlătură pe satanici de oportunitatea de a se hrăni cu energiile victimelor nevinovate și le pune în pragul distrugerii totale. Procesul este pornit și nu poate fi oprit în nici un caz.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × 2 =