Sveatoslav Mazur: Lumea adevărului se apropie ireversibil

Ce se va întîmpla după 25 decembrie anului 2018, cînd eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, voi conecta matricea nouă, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, cu lumea Lui Divină?

Se va întîmpla cel mai important lucru — toți oamenii Pămîntului, pregătiți pentru o nouă viață, vor avea ocazia în conformitate cu noua schemă prin conștiință de a interacționa direct cu Dumnezeu. Iar toată minciuna, care astăzi s-a abătut asupra omenirei prin intermediul mass-mediei, internet și presă scrisă, vor rămîne doar soarta celor care i-au dat naștere. Jucătorii globali vor fi ostatici pentru teoriile lor satanice. În paralel cu ele, majoritatea omenirii vor începe să primească cunoștințe adevărate prin interacțiune directă cu Dumnezeu. Se va separa grîul de pleavă.

Valul informației noi adevărate va fi atît de puternic și covărșitor, încît toată omenirea va înțelege foarte curînd ceea ce este lumea modernă și cine sunt dușmanii ei.

Astfel, eu, Sveatoslav Mazur, fără nici un război, voi scoate pe toți sataniștii la iveală și îi voi inpune să plătească pentru toate suferințele pe ei care le-au adus oamenilor. Cei care vor dori să se predea vor avea ocazia să lucreze pentru o anumită perioadă în beneficiul omenirii și, după ce vor trece examenele, se vor întoarce în rîndurile soldaților fideli ai lui Dumnezeu. Toți ceilalți vor fi auto-distruși, pentru că nu vor putea să trăiască în condiții noi, fără a avea cunoștințe avansate și capacități care, potrivit planului lui Dumnezeu, vor veni în minte pentru un nou tip de oameni — un tip, care va fi marcat prin conectarea la noua structură globală a Spiritului.

Acest tip nou de oameni va deveni mai mare cu cîteva capete decît omenirea anterioară într-un sens intelectual și isteți în sensul înțelegerii a ceea ce se întîmplă. De aceea, el va cîștiga rapid competiția de la mincinoșii sataniști, pentru că în lumea lui Dumnezeu nu există și nu poate exista nici minciuni nici secrete. Și, după cum se știe, cine deține informațiile, el deține și lumea.

Calea mea de luptă cu spiritului rău eu am finisat. Deja pe 25 decembrie anlui 2018, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Iisus Hristos celei de a doua venire, voi conecta lumea lui Dumnezeu cu lumea Pămîntului. Astfel, voi traduce partea principală a întregii omeniri într-o nouă calitate, într-o interacțiune directă cu Creatorul. Acest moment va marca tranziția planetei noastre la un nou nivel de dezvoltare și îi va permite să-și revigoreze rapid ecologia, energia și întreaga lume a animalelor și plantelor.

Noi am reușit să intrăm într-o stare nouă fără pierderi semnificative. Sistemul diabolic nu a reușit să dezlănțuie o nouă catastrofă globală, ceea ce înseamnă că noi vom dezmembra cu ușurință și pașnic lumea vechilor relații de marfă și finanțe.

Și în legătură cu aceste evenimente noi care vin,  eu, Sveatoslav Mazur, declar cu responsabilitate, că nu are rost de a se opune noii ordini mondiale. Este posibil de a intra în construcția nouă, deoarece degradarea sistemului vechi mondial va avea loc prin pierderea memoriei oamenilor aleși. Și în timp ce acest element important al vieții încă nu va părăsit, luați-vă de lucru.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × 2 =