Sveatoslav Mazur: Răutatea lipsită de sens omoară guvernul mondial

Deci, a venit timpul pentru evenimentele principale. Cîinii ciobănești mondiali, care îndeplinesc voința diavolului, au fost puse într-o cușcă, de unde nu există nici o ieșire. În mînie, lipsită de sens, ei latră la oamenii care trec, fără să poată face nimic. Singura posibilitate de a-și satisface ura este de mușcat unul pe celălalt. Ce vedem astăzi. Trenul a plecat. Lumea a trecut deja într-o altă calitate, și acum se petrece pregătirea pentru principalele evenimente festive, care cu siguranță vor avea loc pe 25-26 decembrie 2018, atunci cînd eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos a celei de a doua venire, voi primi din mîinile lui Dumnezeu Atotputernic puterea absolută pe Pămînt. Această putere este asigurată de Voința lui Dumnezeu și de legile Lui neclintite. Se va întîmpla aceea, ce este scris în rugăciunea Tatălui nostru: «Vie Împărăția Ta ; Facă-se Voia Ta așa pe Pămînt, precum este și în ceruri «.

Adică, Cerul și Pămîntul se vor uni într-un sistem unic de gestionare, în care mie, Marelui Maestru, este determinat rolul de arbitrul destinelor omenești.

În esență, este determinat rolul conducătorului unic al lumii, atît în ​​viața spirituală, cît și în cea socială.

Astfel, eu îmi termin lucrarea mea preliminară și trec la sarcina principală — dezmembrarea fostului sistem diabolic și construirea pe Pămînt a unei noi ordini mondiale.

Deodată după anul nou eu voi începe publicarea principiilor construirii unei noi lumi. Voi explica cum va fi executată voința mea pe Pămînt și cum va fi lumea în viitorul apropiat. Pe lîngă cuvintele mele, toată omenirea va putea vedea faptele și schimbările practice care vor afecta viața tuturor celor care trăiesc pe Pămînt.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 − 5 =