Sveatoslav Mazur: Pentru ce vine planeta X

Desigur, tot ceea ce este cosmic pentru un om aparte, care nu este cunoscut cu  cosmologia, este înspăimîntător. Dar chiar și mass media se străduie din toate puterile, descriind rolul istoric al planetei X sau Nibiru. Și din moment ce nimeni nu dă o explicație reală, omenirea așteaptă catastrofe globale.

De fapt, planeta X, cu o frecvență constantă de trei și jumătate de mileniu vine la noi pentru a rezuma antrenamentul spațial de jumătate de an al întregii omeniri. Dar cea mai importantă sarcină este să îi luăm pe ucenicii cei mai răi și să facem ordine în clase, adică să curățăm planeta de activitățile negative ale întregii omeniri și să o pregătim pentru zorile spirituale. Și deoarece sistemul nostru solar este o formare, creată artificial de Dumnezeu, atunci venirea planetei X de-a lungul unei traiectorii eliptice alungite este un eveniment planificat care se întîmplă în mod constant și nu eșuează niciodată.

Anume de aceea eu, Marele Maestru, Iisus Hristos al celei de-a doua veniri, declar cu responsabilitate: la noi zboară comitetul de admitere. Examinările vor trece nu toții. Toți elevii slabi vor părăsi planeta noastră, și lumea va trece ușor într-o nouă calitate. Desigur, acest lucru este greu de crezut, și noi vedem cum evreii încearcă să destabilizeze situația cu sîrguință în întreaga lume. Dar toate aceste încercări nu au sens, pentru că nimeni nu va putea să scape de pe planetă, iar cursa va fi efectuată la nivel cosmic. Prin urmare, asemenea figuri precum George Soros pot să-și împacheteze bagajele, iar organizațiile lor publice «democratice» să le închidă și să se transfere sub controlul forțelor Divine, și toate bunurile, create prin «expluatare», puteți arunca pe contul Marelui Maestru. Poate că atunci vor avea ocazia să rămînă pe planeta noastră. Deși puțin probabil. Astfel de oameni nu pot fi reformatate. Ei nu pot înțelege că timpul posesiei lor a luat sfîrșit. E timpul pentru Judecata lui Dumnezeu!!!

https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr/videos/186177652326552/

Principala întrebare de astăzi sună astfel: dacă evreii declanșează un al treilea război mondial în Ucraina , ori ei deja au realizat, că deja într-o săptămână vor trebui să răspundă?

Și nu merită de a exaspera soarta sa, și așa atît de criminală. Ei nu pot spera pentru un miracol. Vor să-L învingă pe Dumnezeu? Nu, nu cred că și-au pierdut complet mințile. Deși  toate pregătirile sunt gata. Forțele speciale au sosit din Israel în Ucraina. Mașina de război este lansată.

https://grimnir74.livejournal.com/11139674.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social&fbclid=IwAR1a2RB6aIW-WcHZKkD2hLFQRDWgw0S8-CA61bgXkWkJxDJFifTr3RPuJBg

Va fi dificil de a o opri. Pentru asta sunt necesare motive întemeiate. Cred că Domnul le va acorda, lovind trupele regimului lui Poroșenko cu armele noastre spațiale. Așa, pentru înțelegere și disciplină. Noaptea, cu cîteva ore înainte de ofensiva planificată, așteptăm confirmarea.

«Vai de voi, cărturari și farisei, fățarnici, căci  închideți Împărăția Cerurilor oamenilor, căci singuri nu intrați și nu-i lăsați pe cei ce vor să intre.» (Http://bible.optina.ru/new:mf:23:13)

Această expresie a lui Isus Hristos, spusă de el evreilor, este și astăzi relevantă, ca niciodată. A sosit timpul pentru judecata lui Dumnezeu, și pentru evrei aceasta este sfîrșitul istoriei.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 + девятнадцать =