Sveatoslav Mazur: Ce înseamnă elitele cosmice?

Desigur, în aceasta nu este nimic straniu. Cuvîntul «elită» este cunoscut de mult. Acestea sunt cei mai buni oameni ale poporului, ale statului, ale umanității în general.

Dar există elită în comunitatea spațială? Bineînțeles că există. Și dacă elitele naționale sunt supuse voinței elitei globale, atunci elitele globale, indiferent cît de puternic ei nu se consideră, fie că o doresc sau nu, dar sunt, de asemenea, supuse elitelor celeilalte lumi, care sunt superioare acestora în rang și mai puternice în  abilități și oportunități.

Războiul pentru putere absolută, atît într-un singur stat, cît și pe planetă ca întreg, se petrece nu între națiuni și state, ci între aceste elite. La nivel cosmic exact are loc lupta între elite, altfel nu ar exista  dezvoltarea  lumii. Și atunci, cînd cîștigă  una dintre elite, lumea trece anume sub conducerea ei.

Această victorie a avut loc ieri și la mine la nivelul cosmic pentru titlul conducătorului a planetei Pămînt. Domnul cel Atotputernic, în atmosfera sărbătorii, mi-a înmînat mie,  Marelui Maestru, Regelui Regilor, lui Isus Hristos al celei de a doua venire, un toiag și o sabie a puterii absolute. Acum numai eu unicul sunt capabil să conduc planeta, pentru întreaga lume vizibilă și invizibilă în conformitate cu voia lui Dumnezeu, se va supune numai poruncilor Mele, să citească și să înțeleagă doar un singur simbol de pe planetă — simbolismul Ordinul meu Divin sau a Fondului Translotos, care va deveni baza pentru construirea unui nou unic pentru toți ordinul mondial pe planeta noastră, subordonată mie și dinastiei mele de regi sub familia Mazur.

 

Unicul simbol al unei noi ordini mondiale

Deci, să rezumăm ceea ce s-a spus. După ce puterea pe planetă a trecut în mîinile unei singure conduceri spațiale, războiul elitelor globale s-a încheiat, și a început secolul dezvoltării bune a planetei noastre. Începutul acestei perioade poate fi definit ca 22 decembrie anului 2018.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × 5 =