Sveatoslav Mazur: Transformarea Domnului

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Spațial Militar Sacru al Cavalerilor Mesei Rotunde, Împăratul Împăraților, Isus Hristos al celei de-a doua veniri port în mine, într-o singură esență Divină, trei coroane. Nu Papa Romei, dar eu, Sveatoslav Mazur, port  în mine trei coroane, trei calități ale unei singure autorități, pe care mi-a dăruit-o Tatăl meu — Atotputernicul Dumnezeu.

Aceasta este autoritatea religioasă — autoritatea spirituală a lui Isus Hristos a celei de-a doua veniri. A doua putere este laică — puterea Împăratului Împăraților, singura putere legitimă de pe planetă, puterea moștenitorului tronului Bizantin. Și, în sfîrșit, puterea militară. Eu sunt Marele Maestru al celui mai puternic Ordin Cosmic Sacru al Cavalerilor Mesei Rotunde în Univers.

Astfel, eu personific în mine puterea și forța, căror nu există egale pe planeta noastră. De aceea eu și spun, că deja pe 26 decembrie anului 2018 pe Pămînt se va începe un nou nivel de dezvoltare. Va veni Transfigurarea Domnului, adică posibilitatea fiecărei om de pe Pământ de a interacționa cu Dumnezeu.

Mulțimea oamenilor pe planeta noastră așteaptă acest moment, dar nu mulți înțeleg ce este aceasta. În simbolismul meu eu am indicat toate nivelele acestei Transformări și, astfel, unindu-le împreună, am primit un sistem de dominație globală, care va forța toate structurile construirii diabolice să-și lase armele jos și să se îngenuncheze în fața mea ca semn al acceptării și subordonării a noii puteri globale absolute.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 + 14 =