Sveatoslav Mazur: Pentru ce iudeii au nevoie de Minor?

Pe emblema Israelului este reprezentat un minor — simbol al luminii. Iar pe cine dintre cabaliști nu vei întreba: care este misiunea poporului evreu, ei răspund — să aducă lumină oamenilor. La urma urmei, acolo unde este lumină, nu există întuneric. Dar acolo unde este lumină, este Dumnezeu. Dumnezeu aduce lumină oamenilor. El nu poartă un minor în Sine, El însuși este purtător de lumină.

Stema Israelului

 

Lămpile sunt necesare doar acolo unde există întuneric. Ele sunt necesare în împărăția demonilor doar pentru a vedea unde mergi. Deși lămpile acolo sunt interzise.

Iată și se primește, că în stema Israelului este descrisă figura mitului poporului evreu.

Ei nu vor vedea niciodată lumină, pentru că lumina este iubire, iar evreii aduc în lume frica animalelor moarte — sacrificii. Ei își transferă păcatele la animale, arătînd astfel lumii întregi că nu au nimic comun cu Dumnezeu, pentru că atunci cînd Dumnezeu ia trimis pe Fiul Său la ei, ei L-au ucis fără ezitare, semnînd astfel sentința lor la moarte.

Astăzi eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial al Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, declar că în noaptea din 25 pe 26 decembrie 2018 eu voi  cere de la poporul evreu satisfacții (pocăință)  pentru uciderea mea acum două mii de ani. Viața mea necesită judecata dreaptă a lui Dumnezeu asupra poporului, care proclamă lumină în baza sa și, în același timp, aduce numai moarte și distrugere întregii omeniri.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × 2 =