Sveatoslav Mazur: Adresarea lui Isus Hristos către pămînteni

Oamenii Pămîntului!

A sosit momentul decisiv în istoria noastră. Eu am venit pe planeta noastră numai pentru a scoate oamenii din puterea diavolului și a le transfera la puterea lui Dumnezeu Atotputernic. Forțele diabolice în ultimul moment al bătăliei sfârșitului încercă să denatureze semnificația evenimentelor ce au loc și să pună o barieră între Dumnezeu și turma Lui.

Conform legii universului, în realitatea manifestată există doar două forțe: puterea diavolului și puterea lui Dumnezeu. Dacă în declarațiile sau videoclipurile sale autorul nu vorbește din numele lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic sau al singurului Său fiu, Isus Hristos, atunci aceasta este puterea diavolului care încearcă să joace rolul oilor albe. Nu ascultați declarații false despre dragoste și lumină provenite din structuri dubioase. Sursa iubirii și a luminii este numai Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Toți ceilalți locuitori ai lumii Lui manifestate sunt nu mai mult decît consumatori ai energiei Lui.

Astfel, este necesar să realizăm adevărul, că în lumea lui Dumnezeu nimeni nu acționează de la numele său, nici pe Pămînt, nici dincolo de limitele sale. De aceea vă îndemn să aveți răbdare. Victoria al Ordinului meu Cosmic Divin a avut deja loc. Navele noastre spațiale sunt supuse numai voinței mele sfinte. Nu există alți conducători ai Ordinului pe Pământ și nici nu pot exista.

După 7 ianuarie 2019 eu voi intra în drepturile mele, și viața pe planeta noastră va dobîndi o mișcare previzibilă în direcția lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Iar acei oameni, creaturi și organizații, care astăzi încă încearcă să împiedice acest proces, vor fi pedepsiți sever de mine ca trădători sau dușmani ai întregii lumi Divine.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать − 17 =