Sveatoslav Mazur: Pe Pămînt s-a întors matriarhatul

La ora 11-00, după ora Moldovei, 11 ianuarie anului 2019 pe Pămînt a venit  o nouă ordine mondială.

Planeta noastră a trecut de la guvernul masculin la partea feminină. Și dacă mai precis, pe Pămînt s-a început un matriarhat cosmic. Și aici nu este nimic specific sau neobișnuit.

Faptul este că al patrulea nivel este nivelul inimii, nivelul iubirii. Și dragostea este manifestarea feminină a lui Dumnezeu. Pentru сă voință este manifestarea masculină a lui Dumnezeu. Pe Pămînt s-a început epoca iubirii, iar în capul planetei noastre stă Ordinul nostru Divin al Cavalerilor Masei Rotunde, dar aspectul feminin. Și deoarece cavalerii mesei rotunde sunt călugării Templieri, cavalerii mesei rotunde a aspectului feminin sunt doisprezece călugărițe conduse de Maica Lumii.

Astfel, noi constatăm faptul tranziției planetei de sub puterea lui lucifer – bărbatului în mîinile Maicii Lumii — femeiei. Cu alte cuvinte, în capul întregii omeniri va fi consiliul femeiesc, legat direct cu Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Această legătură și îmi este încredințată mie, Marelui Maestru.

În locul dictatului forțelor militare pe Pămînt a venit  autoritatea unică a Tatălui Atotputernic, bazată pe iubirea femeilor pentru întreaga lume. Această nouă calitate ar trebui să înlocuiască principiul războiului și voința, capabil doar să împărtă, pe principiul unei singure iubiri feminine pentru toate lucrurile și capabil doar de a uni.

În legătură cu aceasta nu trebuie să confundăm calitățile străine a femeii, cum ar fi feminismul, adică dominația voinței femeii asupra voinței bărbatului. Aceste perversiuni nu au nimic de-a face cu dragostea pură Divină.

În baza lumii noi stă dragostea femeii,  familia ei, confortul și prosperitatea. Educația  copiilor în spiritul respectului atît către femeie, atît către baza noii lumi Divine, cît și către  bărbat, care oferă această nouă ordine Divină. În capul planetei se vor afla femei imaculate care și-au dedicat viața întregii omeniri. Ei nu ar trebui să se împartă în grija vieții lor personale și a vieții întregii omeniri. Familia lor poate fi doar o singură planetă.

Astfel, noi vom putea garanta unitatea tuturor popoarelor în jurul unui singur organ feminin, care va deveni baza universului, pentru că acest organ se numește inimă. Și dragostea exclusivă a lui Dumnezeu și unitatea echipei femenine vor putea asigura  întregii omeniri dezvoltarea neîntreruptă pe parcursul multor secole.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × пять =