Sveatoslav Mazur: Mecanismul de separare a grîului de pleavă

Deci, de pe 6 pe 7 ianuarie anului 2019, în noaptea de Crăciun, eu mi-am terminat munca. Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, cu ajutorul simbolului militar al ordinii mele cosmice, am lansat o rază de lumină din chakra inimii planetei în direcția lui Dumnezeu Tatăl Atotputernicul.

 

Această rază de lumină a anunțat lui Dumnezeu victoria mea finală. Eu l-am reluat pe principalul adversar din cuibul luciferului, prietenul lui apropiat — magicianul Shiva. Și astfel m-am dovedit de a fi singurul cîștigător în joc între Dumnezeu și diavol. Căci Dumnezeu și diavolul își conduc lupta între viață și moarte, cu ajutorul celor două echipe invizibile, formate din cavaleri ai armatei negre și albe. Și din moment ce armata albă a cîștigat, a venit timpul pentru mine, Marele Maestru, să-mi primesc premiul ca stăpîn absolut al planetei — titlul de Rege al Regilor.

Calea mea eu mi-am terminat-o. Aceasta înseamnă că tot ce a fost înainte este buclat și trimis în trecut, în arhivă, în cronicile Akashice. Forțele diabolice nu au reușit să deschidă gaura planetară într-o altă dimensiune. Nu au reușit și să spargă codul secret al construcției lumii Divine. Nici Hadron kollaider, nici observatorul Vaticanului, folosind instrumentul Lucifer în radiația infraroșie, nu au reușit să rezolve problema ascunderii urmelor infracțiunilor lor pe planeta noastră.

Astfel, ei vor trebui să răspundă pentru tot răul pe care îl făceau de mii de ani pe Pămînt, la Judecata lui Dumnezeu. Judecata va fi lansată pe Pămînt după 25 ianuarie, cînd în Elveția se va încheia summitul de la Davos. Și fără nici o retragere sau pauză, lumea Pămîntului va trece într-o nouă calitate. Și în această privință eu încă odată fac apel la oameni: nu vă creați idoli. Doar Dumnezeu Tatăl Atotputernic este Stăpînul planetei noastre. Doar El singur construiește lumea noastră. Încetați să vă închipuiți profeți și messii. Nimic nu depinde de dorința sau de prostia voastră. Nu aveți nicio influență asupra cursului lucrurilor, căci tot ce este necesar este deja înregistrat în Cartea Vieții și se va întîmpla cu siguranță.

Deci, să subliniem lucrarea făcută. Deja pe 25 ianuarie, imediat după încheierea forumului de la Davos, va intra în vigoare Judecata lui Dumnezeu.

Eu, Sveatoslav Mazur, am construit mecanismul de separare a grîului de pleavă. El funcționează ca orice sistem închis Divin. El poate fi comparat cu circulația sanguină umană.

Fluxul informațional-energetic și canalul care efectuează mișcarea acestui flux sunt foarte seamănate cu vasele de sînge a celei mai mari rezistențe și elasticitate.

Din chakra inimii planetei, din Graal, din Moldova, fluxul este îndreptat către Poarta Soarelui, adică spre Soare.

Sufletele care și-au încetat existența pe Pămînt, sunt preluate fără echivoc de fluxul informațional- energetic, ca de un aspirator, care le transportă prin primele două filtre, prin Venus și Mercur. Conform legii asemănării, cei care au căutat sens în divertisment, rămîn pe Venus, cei, care au căutat sensul existenței lor în putere, în controlul altor oameni, nimeresc  pe Mercur, pe o tigaie roșie. Toți ceilalți trec prin Porțile Solare, unde corpurile lor  informațional-energetice sunt resetate în focul Duhului Sfînt. Rămîn numai cele trei cele mai înalte: corpul attmic (Divin), buddhic (spiritual) și cauzal (cauzal). Omul este la mila învățătorilor săi, care îl conduc în Templul ceresc al Ordinului nostru.

După ce a trecut printr-o nouă inițiere, omul se confruntă cu Curtea lui Dumnezeu, unde i se atribuie destinul lui viitor. După ce el primește această nouă sarcină, el cu profesorii săi se transferă la planeta lor pentru a trece învățămîntul. Astfel, el obține toate calitățile și abilitățile necesare de care are nevoie pe Pământ și numai după ce va fi gata, se va întîmpla  întoarcea.

Pe Pămînt, prin sistemul închis al profesorilor și al Pămîntului, intrarea sufletului se efectuează prin nivelul al șaselea, situat în Sankt-Petersburg. Toate entitățile spirituale vor rămîne acolo. Următorii, după putere verticală, vor ajunge la nivelul cincilea la Kiev. Aceștia sunt tehnicienii și constructorii viitori. Principalul flux de suflete va veni din nou în Moldova, în inima lumii și deja în funcție de distribuția pe canalele de comunicare, prin ecluze, prin sincronizatori va fi încorporați în acea parte a lumii unde ei sunt definiți de Dumnezeu.

Astfel, acest sistem închis va permite fiecărui om să se întrupecheze în mod repetat pe planeta noastră pînă la nivelul de dezvoltare, determinat de Dumnezeu. Sistemul este construit și va intra în vigoare la 25 ianuarie 2019. La moment fără sincronizatori în modul de purificare a planetei de la spiritele rele. Dar foarte curînd ei vor fi construiți, pentru că rolul lor în dezvoltarea viitorului omenirii este esențial.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 + 7 =