Învit politicienii moldovenești și serviciile de securitate la o întîlnire cu Dumnezeu Tatăl Atotputernicul

Și așa, a sosit momentul adevărului. În Moldova vor avea loc evenimente, care pe mulți ani de zile vor tulbura întreaga comunitate mondială, deoarece Moldova este singura intrare în Împărăția lui Dumnezeu, iar forțele rele sub forma evreimii mondiale, elitei negre, conspirației internaționale, Papei, etc., încearcă această intrare să o distrugă, transferînd Moldova în mîinile statului Român — marionetei ale spiritelor rele. Și, din moment ce aceste două forțe: una Divină, cealalta diabolică se vor confrunta cu siguranță reciproc în februarie, cu mult înainte de alegerile parlamentare, atunci și conflictul va fi la nivelul cosmic, pentru că lupta pentru Moldova va avea loc între forțele cosmice ale lui Dumnezeu și a forțelor terestre ale diavolului. Și în această privință, sunt deosebit de relevante lucrările mele recente, pe care eu, Marele Maestru al Ordinului cosmic sacru al Cavalerilor Masei Rotunde, le-am prezentat oamenilor. În aceste materiale am descris în detaliu cum se construiește exact noua ordine mondială și cum va funcționa lumea după victoria finală și necondiționată a forțelor de lumină asupra forțelor întunericului.
Dar una este să povestesc în materialele mele că eu sunt Maestrul Ordinului Cosmic al Cavalerilor Masei Rotunde, și un alt lucru este să fac o excursie în  acest Ordin Sacru Cosmic. Și, din moment ce lucrul meu de construire a noii ordine mondiale este deja finalizat, adică, toate comunicațiile sunt construite și-au trecut teste cu succes, a venit timpul pentru a prezenta activitatea lor spectrului larg de umanitate, astfel încît oricine ar putea vedea pentru el însuși că glumele pe Pămînt s-au terminat, și a început un lucu activ de de refomatare a planetei noastre.

Pentru ca cuvintele mele să fie ținute cu faptele, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos a celei de doua venire, săptămîna viitoare de la 30 ianuarie pe 1 februrie anului 2019,  voi organiza un seminar practic, unde voi oferi tuturor prezenților o oportunitate să treacă prin ascensiune, purificare și spiritualizare, despre care am vorbit în materialele mele. Toți cei care vor veni la seminarul meu fără de plată, vor trece prin filtrele localizate pe Venus și Mercur și vor primi împreună cu mine curățenie spirituală,  trecînd prin Poarta Soarelui, după care va ajunge în Ordinul meu în constelația Pleiade. Eu voi arăta prezenților unde se bazează Ordinul spațial al Cavalerilor Masei Rotunde și voi petrece cu ei o dedicare cavaleră. Atunci vom sta cu toții înaintea ochiului atotvăzător a lui Dumnezeu Tatăl, și Tatăl Atotputernic va da un nou destin fiecărui nou soldat. Și în final, vom merge pe planeta Învățătorilor noștri, pe planeta îngerilor, unde vi se va arăta cum și în ce mod se pregătește un nou războinic pentru a veni pe Pămînt. După Planeta Profesorilor, ne vom întoarce din nou pe Pămînt, vom zbura în Catedrala Sf. Isaac din Sankt Petersburg și pe verticală, prin Kiev și Orheiul Vechi, vom reveni din nou la Chișinău.

Și, din moment ce această călătorie este absolut sigură și se supraveghează de Dumnezeu Atotputernic, și în țara noastră unii politicieni se pregătesc pentru alegerile parlamentare, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, îi invit și pe ei și pe serviciile de securitate, precum și cea mai înaltă conducere a armatei dinnainte, să stea înaintea lui Dumnezeu, pentru ca să nu să se încalce principiile Divine, avînd în vedere neînțelegerea lor cu privire la semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt și în Moldova noastră și să nu-și piardă viețile sale prețioase. Pentru că războiul, care va avea loc între Cerul și Pămîntul, este inevitabil, pentru că Dumnezeu Tatăl Atotțiitorul nu va permite ca o bandă de escroci necunoscute să distrugă singura cale, care leagă Cerul și Pămîntul într-o singură esență, care dăruiește omenirii singura posibilitate de dezvoltare.

Astfel, dacă omul nu cunoaște cursul istoriei și destinația  statului Moldovenesc, oare are el dreptul moral să încerce să-l conducă? Nu este mai bine să vă coordonați planurile politice și economice cu Dumnezeu printr-o întîlnire personală  cu El  însuși, pentru a nu fi căzut în necaz și apoi să nu plîngeți la judecata lui Dumnezeu.

 

 

 Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 + восемнадцать =