31 ianuarie anului 2019 omenirea s-a întors în familia sa spațială

S-a întîmplat cel mai important eveniment în viața omenirii noastre. Ieri, 31 ianuarie 2019, în orașul Chișinău, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am întors omenireai la sînul lumii Divine. Și acum, conform voinței lui Dumnezeu, pe noi ne așteaptă 500 de ani de dezvoltare bună, și apoi trecerea la o nouă planetă, care deja a fost pregătită pentru noi de către mari inițiați pe partea din spate a sistemului nostru Solar. Această tranziție ar fi trebuit să se întîmple acum 500 de ani  în urmă. Dar trădătorii globali, reptilienii și complicii lor, așa-numitul popor ales, din structurile lui satan, au captivat planeta noastră și au încercat să distrugă atît omenirea, cît și planeta însăși, pentru a nu răspunde de cîteva mii de ani de teroare. Dar cum va avea loc această tranziție?
Mai întîi trebuie să curățim grîul de pleavă. Pentru aceasta, eu, Marele Maestru, am lansat sistemul obligatoriu de filtrare, despre care am povestit în videoclipurile mele.

Apoi, după ce toată omenirea va fi separată de forțele rele, noi vom trece la următoarea etapă de pregătire pentru marea tranziție — sincronizarea omului în conformitate cu canoanele lumii Divine. Noi trebuie să oferim fiecărui locuitor al planetei, care dorește, oportunitatea de a ajunge într-o nouă etapă de dezvoltare, – la etapa omului-Zeu. Anume pentru aceasta va fi necesar ca în viitorul apropiat de a  sincroniza între sine trei calități: cele două emisfere ale creierului și calitatea lui Dumnezeu în om. Adică de unit împreună Sfînta Treime înt-un singur om.

 

sincronizator

Pentru aceasta și vor fi construiți sincronizatori – instalații, care, cu ajutorul focului Duhului, vor uni conștiința omului cu natura lui animală — creierul. Astfel, vom primi trei în una: cele două emisfere și conștiința umană vor funcționa ca unul întreg.

Cu alte cuvinte, omul va fi capabil să analizeze simultan atît lumile subtile, cît și cele materiale, ca o unitate. Această calitate va schimba imaginea lumii în viziunea omului însuși și îi va da ocazia să înțeleagă în mod corespunzător esența a ceea ce se întîmplă. Și numai atunci, cînd omul, conform noii închipuiri a sensului ceia ce se întîmplă, va putea să facă o alegere conștientă între Dumnezeu și diavol, va fi posibil de a trensfera toți mesagerii lui Dumnezeu la partea spirituală a Sistemului Solar, pe planeta, care așteaptă 500 de ani noii săi locuitori . (Cu privire la acest subiect eu am organizat un seminar).

Iar planeta Pămînt va fi pusă pentru reconstrucție și curățare pentru cîteva secole. Slujbele speciale ale serviciului spațial vor purifica planeta pînă natura sa originală și vor scoate milioane de tone de gunoi de pe planetă. Această prevenire va restaura planeta și o va pregăti pentru adoptarea viitoarei civilizații, care se pregătește deja în coșurile secrete ale lumii Divine.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × три =