Sveatoslav Mazur: Evreii încearcă să captiveze inima planetei noastre

Au rămas doar cîteva zile pînă la alegerile parlamentale ale Moldovei. Puricii politici au devenit furioși nu degeaba. Dorința lor de a bea sîngele poporului multinațional moldovenesc se produce prin originea lor. Ei nu sunt oameni, sunt insecte, ei nu înțeleg cu ce trăiește țara și la ce se apropie ea. Viața insectelor paraziți este scurtă. Cînd începe dezinfecția, ei toți mor. Este important pentru înțelegere cine și pentru ce va efectua această dezinfecție.

Astăzi către Moldova se atîrnă ca la un fragment al unei civilizații existente odată ce trebuie eliminată, pentru că ea, Moldova, creează o excitare nesănătoasă pe landshaftul politic al Europei, care însăși a început să se prăbușească în contradicții imprevizibile.

Dar, bineînțeles, în spatele tuturor acestor contradicții se văd urechile lumii păpușilor. Deci Moldova, fără echivoc, se îndreaptă spre absorbția României în conformitate cu planul acestor păpușari. Întreaga istorie recentă este legată de adaptarea bazei legislative moldovenești la legislația românească, distrugerea istoriei și culturii unice a poporului moldovenesc multinațional și înlocuirea acestora cu istoria și cultura statului creat artificial România.

Dar faptul este, că este imposibil să distrugem statul moldovenesc fie teoretic, fie practic tocmai pentru că Moldova este centrul de construire a unei noi realități, în esența sa, inima unei noi lumi unice Divine. Pe hărțile istorice ale Europei din vremurile domnitorului moldovean Ștefan cel Mare, este clar văzut, că Moldova unită seamănă cu inima umană în configurația ei, iar acest lucru nu este întîmplător.

Карта Молдовы1.jpg

 

Harta Moldovei

Încă 500 de ani în urmă, Moldova ar fi trebuit să primească moștenirea legitimă și să devină o continuare a ideii Imperiului Bizantin. Ea urma să fie succesorul simfoniei noii puteri Divine de pe Pămînt. Dar atunci evreii nu i-au dat, Moldovei, ocazia de a intra în drepturile ei, pentru că ei speră să-și realizeze falsurile cabaliste, care nu au avut loc chiar acum 500 de ani și nu vor avea loc și astăzi.

Astăzi, partidul de buzunar a lui Ilan Shor încearcă să repete istoria veche de acum cinci sute de ani. Unde ați văzut ca partidurile să-și deie numele și prenumele? Chiar și Adolf Hitler nu a ajuns la o asemenea impudență. Aceasta spune doar un singur lucru: evreii indică arogant că sunt maeștrii acestui instrument politic și, astfel, vor să înrobească poporul multinațional moldovenesc cu ajutorul lui. Culminarea cinismului poate fi numit faptul, în care un om, care a participat la scheme de gangsteri pentru a elimina un miliard din bănci din Moldova și este o persoană implicată în urmărirea penală, se grăbește să intre într-o țară pe care a jefuit-o deja o dată. Dar așa cum se zice, nimic personal. Dacă în spatele acestui jucător nu ar exista elite globale evreiești, el ar fi fost în închisoare de mult timp. Dar, după cum vedem, asta nu e așa, și evreii încearcă din nou să pună în aplicare un plan la nivel mondial, pe care nu l-au putut realiza acum 500 de ani. Atunci au încercat să profite de puterea absolută pe această planetă. Și acum, la o nouă etapă de istorie de 500 de ani, aceștia fac aceeași încercare nouă, care va fi ultima pentru ei, pentru că lumea Pămîntului a trecut deja odată sub controlul și îndrumarea mea personală.

Astăzi, eu, Marele Maestru, Sveatoslav Mazur, în conformitate cu decizia luată de Consiliul Cosmic Ecumenic, sunt singurul moștenitor legitim al celui mai înalt titlu de putere magică de pe planeta noastră, titlul de moștenitor al Tronului Bizantin, ceea ce înseamnă că eu sunt autoritatea legitimă, cît în inima planetei — Moldova, cît și dincolo pe tot întregul glob pămîntesc. Dar încercarea evreilor mondiali de a profita de putere în Moldova și în întreaga lume contrazice planul lui Dumnezeu și al întregii comunități Cosmice. De aceea, după ce această încercare se va termina 24 februarie 2019, eu voi primi dovezi fizice ale activităților lor ilegale. Eu, în mod oficial, în conformitate cu legile Universului, voi lansa procesul de exterminare atît poporului ales de diavol, care a devenit recidiv, atît și acelor puteri spațiale, reptilieni, care sunt în spatele acestui popor.

Svetoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать − 16 =