Sveatoslav Mazur: Ce este viața noastră – o Joacă!

Ce este viața noastră – o Joacă! Aceasta este expresia binecunoscută a lui A.S. Pușkin, care definește în mod clar semnificația existenției omului pe Pămînt. Pămîntul este o instituție de învățămînt, unde Dumnezeu Tatăl, conform planului și conceptului de dezvoltare a universului, prin jocul numit viață îi învață pe copiii Lui, creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, să creeze lumi, asemănătoare celor pămîntești. Acest joc este necesar pentru om ca aerul, deoarece el pe baza experienței personale a omului însuși realizează adesea idei care nu sunt înțelese minții. Este important de la o vîrstă fragedă de introdus copilul în acest joc, respectînd cu strictețe toate regulile conform principiilor Divine a construirii tuturor lucrurilor.

Astfel, pentru ca omul din copilărie să stea pe calea adevărului, Dumnezeu și a venit cu ideea de ai da calitățile purității absolute și înțelegerii adevărului. «Vă spun vouă, fiți ca niște copii și veți nimeri în Împărăția lui Dumnezeu».

Anume pe copiii noștri spiritul rău încearcă astăzi să lovească și deformeze ireparabil chiar din copilărie, pentru ai priva de calea adevărului încă în copilărie. Și o fac foarte inteligent și hîtru. Cunoscînd legea universului, care spune astfel: lumea este condusă de simboluri și forme, corporațiile globale creează eroi imaginativi și simboluri imaginare pentru copiii noștri și îi întruchipează pretutindeni.

În cazul în care copiii începeau să-i educe cu jocuri, în care predomină construcția sau li se dădeau cărți sau cuburi, pe care au fost imaginate diferite fenomene naturale, forme geometrice (cercuri, triunghiuri, pătrate), plante, fructe, legume, acum copiii mici primesc în mîini gadgeturi cu programe înșelătoare, pregătite în avans, care nu au nimic de-a face cu natura vie a lui Dumnezeu, sau figurile diferitelor dragoni, diavoli, demoni, schelete, roboți și monștri.

Dar copilul din copilărie primește cea mai mare parte de informație, cu care trebuie să lucreze ulterior.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de-a doua veniri declar, că pentru ca copilul să fie pus pe calea adevărului chiar din copilărie, lui trebuie să i se dea în mîini un joc, care, în esența sa, este o reflectare a construcției acestei lumi manifestate. Să i se dea un joc, care este fundamental pentru construirea lumii Divine astfel, încît viitorul Dumnezeu, care este un copil uman, ar putea, ca și Tatăl Atotputernic, să-și poată începe să își construiască adevărata viață Divină chiar din copilărie, bazîndu-se doar pe cunoștințe  adevărate, care din primele zile ale vieții sale se vor imprima în mintea lui ca singurul canon adevărat în construirea tuturor lucrurilor. Și un astfel de joacă există. Însuși Dumnezeu joacă în ea. Și din moment ce eu, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, sunt fiul vitreg al Lui și știu exact cum El joacă acest joc, eu îl pot împărți cu omenirea.

Astfel, noi ar putea oferi dezvoltarea necesară copiilor și adulților noștri și le-am putea proteja de influența forțelor răului. În viitorul apropiat eu voi arăta într-unul din videoclipurile mele cum exact Dumnezeu Tatăl Atotputernic Își construiește lumile și în ce joc El joacă cu noi. Nici un om pe Pămînt nu a exprimat niciodată nimănui o astfel de informație. De aceea eu și declar, că eu sunt fiul lui Dumnezeu, și că aici nu este nimic ciudat și supranatural în acest sens, căci fiecare are aceleași calități și abilități, numai tu, omule, singur nu știi încă despre asta.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × один =