Sveatoslav Mazur: Eu, Marele Maestru, pregătesc terenul pentru începutul purificării globale

Această purificare a fost deja anunțată, dar nimeni nu a înțeles-o. Deși ea a fost pronunțată în acele zile , cînd eu am pregătit o nouă tranziție într-o altă realitate.

Și din moment ce prin Catedrala Sf. Isaac pe Pămînt vin forțele Divine, după primirea binecuvîntării lor cerești, despre care eu am povestit în detaliu la ultimul meu seminar, atunci anume avertizarea noastră muzicală a sunat exact aici, în Catedrala Sf. Isaac.

În adresa mea către Adunarea Federală, războinicul Ordinului nostru Spațial a Cavalerilor Masei Rotunde V.V. Putin a arătat în mod clar, că timpul Pindostanuui s-a încheiat, că loviturile vor fi efectuate în timpul acțiunii militare tocmai în centrele unde se iau deciziile, adică în centrele forțelor răului, oriunde s-ar afla aceste centre. Și, deși Statele Unite și conspirația mondială după această declarație a tăcut în șoc, tuturor a devenit clar, că timpul lor de conducere s-a încheiat pentru totdeauna.

Decalajul tehnologic dintre Rusia și Statele Unite deja va crește în fiecare zi, pentru că cine  deține informațiile, acela deține lumea. Dar, din moment ce matricea diabolică este dezactivată, și centrul ei de informare este distrus, atunci conspirația mondială nici nu are  de unde să primească  informații noi. Cu toate acestea, am încercat să o spun în avans. Dimpotrivă, oamenii de bunăvoință, precum și conducătorii forțelor Divine de pe Pămînt, s-au activat în fluxul informațional-energetic al forțelor Divine, avînd astfel posibilitatea de a primi liber energie și informații de la un nou nivel global.

În viitorul apropiat, acest decalaj între forțele luminii și forțele rele va fi atît de izbitor, încît fiecare om pe planeta noastră va înceta să răspundă reflecției decăzute monstrului muritor, numit fosta lume diabolică, cu toate ideile sale, cu teoriile false, inteligența artificială și chipizarea universală. Sfîrșitul lor s-a apropiat. De aceea el nu se vede ochiului, și noi vedem  procesele de prăbușire a sistemului diabolic. Dar acesta este doar începutul.

Dezvoltarea va fi foarte iute și rapidă. Procesele de dezintegrare deja își dobîndesc rotațiile. Neînțelegerea dă naștere la frică, iar frica intră mereu în groază. Cînd aceasta va veni, iar aceasta nu este departe, noi vom vedea că șobolanii fug din nava scufundată. Dar deja nu au unde să alerge, cu excepția capcanelor de șobolani, pe care eu, Marele Maestru, le-am pregătit pe Venus și Mercur.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × 4 =