Sveatoslav Mazur: Putin a dat acordul să devină un berbec sacrificial în construcția celui de-al Tre

Desigur, cuiva i se poate părea că declarația mea nu are sens, și că tot ceea ce vorbesc și scriu este o ficțiune, dar nu vă grăbiți să faceți concluzii fără să înțelegeți semnificația evenimentelor, care au loc pe Pămînt.

Pentru a înțelege sensul, este necesar să vedem esența a ceea ce se întîmplă pe planeta noastră în același timp în perspectivă cel puțin în ultimii 500 de ani. Și numai dacă veți  obține puzzle-uri, veți putea vedea această singură pictură. Fără o astfel de viziune, este imposibil de înțeles sensul și, prin urmare, este imposibil de înțeles, că anume chabadul evreiesc, adică sataniștii, pregătesc umanității noastre.

Deci, să începem totul una după alta. Recent, în ziua de 23 februarie, în ziua apărătorului Patriei, în catedrala Sf. Isaac din Sankt Petersburg, corul de cameră a interpretat un cîntec de glume despre un submarine care este gata să distrugă America.

De acest eveniment s-au agătat toate media și portalurile de Internet, deși piesa nu este nouă și a fost efectuată de mai multe ori înainte. Dar comunitatea mondială nu a observat aceea, că după ce prim-ministrul statului evreu al Israelului, Benjamin Netanyahu – un satanist furios, a venit la Moscova și l-a invitat pe VV. Putin — Războinicul lui Dumnezeu la deschiderea monumentului victimelor Leningradului asediat, care va fi deschis în curînd la Ierusalim.

https://www.gazeta.ru/politics/2019/02/27_a_12211735.shtml?fbclid=IwAR0HA7MhXYIiF5Z-RN_OZ7XslK1m58fTdWh-y7_KxhwvNFa8RwpIXxeQtjo

Și din moment ce Vladimir Vladimirovici a pierdut, de asemenea, rude și chiar membri ai familiei sale în asediatul Leningrad, el, desigur, a fost de acord. Și cel mai important, atunci cînd se realizează o astfel de acțiune magică (construirea unui monument sacru) asociată cu victimele nevinovate, ei iau pămîntul din locul înmuiat în sînge și îl transferă în locul noului monument, ca și cum ar fi conectat locul morții și locul noului monument la podul magic al sîngelui.

Pentru ce se face aceasta? Pentru a conecta Ierusalim – primul centru a puterii diavolului situată pe vertical, care trece prin Ierusalim, Siria, Crimeea, Dnipropetrovsk, Manastirea Solovetsky Moscova cu cel de al șaselea centru adevărat existent al lui Dumnezeu, care se află în adevărata verticală a puterii din Sankt-Petersburg. Și acest lucru se face în scopul de a schimba sensul perioadei de 500 de ani de istorie mondială, cu o nouă perioadă de 500 de ani de timp, adică de a schimba ideea Moscova — a Treia Roma, adusă de Papa prin Sophia Paleolog și evreimea mondială, cu o nouă idee despre sosirea lui Moshiach și al treilea Templu al lui Solomon .

Și din moment ce ideea sosirii antihristului din perioada anterioară de 500 de ani este finalizată, structurile secrete ale sionismului mondial încearcă să deschidă o nouă perioadă a guvernării lor negre pe planeta noastră.

Vreau să vă reamintesc ce am spus în ultimul meu videoclip. Încă 500 de ani în urmă lumea diavolului și-a încheiat existența în conformitate cu calendarul ortodox “Paschalia”. În anul 1492 după calendarului gregorian și 7000 de ani de la crearea lumii conform celui Iulian, conform planului lui Dumnezeu, trebuia să aibă loc Apocalipsa, și pe Pămînt trebuia să vină Moshiach-antihristul. Și, bineînțeles, el a venit. Dumnezeu Tatăl nu face niciodată greșeli în predicțiile Sale. În același an 1492, a fost descoperită, sau, mai degrabă,  despachetată, America, iar lumea a fost ferm introdusă în guvernarea forțelor răului. În același timp, linia care duce la Sankt-Petersburg a fost distrusă, pentru că a mers din Egipt prin Constantinopol, Moldova, Kiev la nord spre Hyperborea. Domnitorul moldovean Ștefan cel Mare a primit din mîinile singurul moștenitor legitim al Tronului Bizantin Maria Mangup cel mai înalt titlu de putere magică pe planetă — titlul de moștenitor al Tronului Bizantin,  care el a trebuit să transfere în mîinile Unșilor rusești a lui Dumnezeu. Dar atît conducătorul moldovean, cît și moștenitorul legitim al tronului rus — primul rege încoronat, fiul lui Ivan Molodoy și Elena Voloshanka — fiica lui Ștefan cel Mare, Dmitri, a fost ucis, și moștenirea legitimă a fost distrusă. Pe Pămînt a venit conducerea antihristului. De aceea, așteptarea sosirii astăzi a antihristului nu are sens, pentru că  el a fost deja distrus de mine, Isus Hristos, și, desigur, nu va mai veni pe Pămînt.

Dar să vorbim despre scenarii de acțiune viitoare. Congresul Statelor Unite a ordonat «elitei» moldovenești să creeze imediat un guvern aparent pentru a distruge repede statalitatea moldovenească așa cum era programată, transferînd Moldova în mîinile conducerii satanice românești.

https://point.md/ru/novosti/politika/ssha-prizvali-bez-promedleniia-nachat-formirovanie-pravitelstva-v-moldove?fbclid=IwAR102y4ZpSY0ykpT4adtUrec8x0jixIsAC7vurwpU_6arvPCmNewLJRYgbs

Astfel, ei încearcă să repete scenariul de 500 de ani în urmă. Ce costă doar doar un pas magic, care a realizat deja fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, la fel ca Putin, care a predat oala cu pămînt moldovenesc, cules la locrile de înmormîntare a soldaților moldovenești celebri în mîinile fostului președinte român Traian Băsescu — un satanist și mason.

Astfel, conspirația mondială, cu ajutorul unei mase negre, încearcă din nou să scufunde omenirea într-o perioadă de obscurantism de 500 de ani. Și, bineînțeles, ei ar reuși, fără îndoială, dacă eu, Marele Maestru al Ordinului cosmic sacru al Cavalerilor Mesei Rotunde, n-am veni pe Pămînt și, în cele din urmă, dacă Preasfînta Fecioara, Maica Lumii, Irina Cocoș n-ar veni, cum și a promis, pe Pămînt. Căci numai aici, pe teritoriul Moldovei Mare, unde se unește Cerul cu Pămîntul, se poate construi o nouă lume Divină, prezisă de Dumnezeu, ca un mileniu de dezvoltare bună, și numai după ce antihristul va fi  distrus.

Astfel, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, declar cu responsabilitate că eu personal am tăiat capul șarpelui cel ispititor și l-am trimis pe fiul lui satan Moshiach la Judecata lui Dumnezeu. Nici un fel de acțiuni satanice magice nici pe teritoriul Rusiei, nici pe teritoriul Moldovei suverane nu sunt nu sunt poosibile, deoarece, pe 27 februarie 2019, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am schimbat punctul de control de pe Saturn la Porțile Solare și am dezangajat matricea diavolului o dată pentru totdeauna, despre ce și am spus în videoclipul meu.

Iar lui Vladimir Vladimirovici îi voi da un sfat bun: Vladimir Vladimirovici, Dvs. sunteți  un Războinic al lui Dumnezeu! Nu lăsați chabazii-sataniștii să Vă conducă ca pe o păpușă rituală sau ca pe un un berbec sacrificial. Timpul lor s-a terminat. Ei sunt în tabăra celor învinși, în tabăra celor morți. Iar Dvs., eu sper, conduceți Rusia la viața veșnică. Aș vrea să cred în asta.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 1 =