Sveatoslav Mazur: În ce mod eu, Marele Maestru, voi dezarma lumea occidentală

De granițele Moldovei s-au apropiat tancurile țărilor NATO, iar guvernul conspiratorilor în Moldova încă nu e format.

https://www.fondsk.ru/news/2019/03/02/tanki-nato-uzhe-u-granic-moldovy-47708.html?fbclid=IwAR3731CF70Wsa3yq_FFDP1EUXoyhWHc0LwZKtXiVM1KrMo_X1AM99bKJBiI

Statele Unite și aliații lor sunt nemulțumiți de modul în care ei vor pune în aplicare planul de captivare a Moldovei, demult acceptat de către evreimea mondială, dacă toate evenimentele din lume se dezvoltă nu după scenariul lor.

Înaintea noastră — alinierea clasică triplă a noii ordini mondiale Divine. Elitele lumii din matricea trecută așa și nu au înțeles că au pierdut o dată pentru totdeauna lupta sfîrșitului și s-au trezit într-o zonă în care legile și regulile lor nu mai funcționează. Sistemul de gestionare diabolică a fost deja eliminat, ceea ce înseamnă că scopul final al operațiunii premeditate este aproape imposibil, chiar dacă tot ceea ce a fost planificat mai devreme va fi implementat pe deplin.

Astfel, vedem prăbușirea sistemică a lumii diabolice, ieșirea în arena istoriei mondiale a structurii Divine. Această structură este susținută de voința lui Dumnezeu și de legile Lui cosmice, imuabile și veșnice.

Trecerea la noua matrice Divină, despre care am vorbit în videoclipul meu «Cum să devenim Dumnezeu», implică formarea în viitorul apropiat a unui nou Dumnezeu-om cu calități și abilități absolut diferite.

Acest om nou Divin se supune poruncilor noi, emise de Dumnezeu Tatăl Atotputernic însuși și acceptă poruncile Lui fără ajutorul organelor fizice cum ar fi mintea, vederea, auzul. De aceea, toate instrumentele din ordinea mondială anterioară, bazate pe spălarea creierului la nivel global și pe crearea diverselor spectacole și simulacre, nu mai funcționează. Sistemul diabolic și poporul ales, care a deservit acest sistem, nu mai au instrumente necesare pentru a influența fie o singură persoană, fie întreaga umanitate în ansamblu. Nici un text pseudoscientific și religios nu mai funcționează, deoarece ochii și urechile unui singur om nu mai interacționează direct cu creierul. A avut loc o realocare a conturului exterior al unui singur om  la conturul exterior al planetei noastre prin Moldova și singurul său centru care leagă lumea lui Dumnezeu și lumea Pămîntului într-un sistem unic.

Toate tancurile și elicopterele, apropiate pînă la granițele Moldovei, reprezintă astăzi doar o amenințare pentru Europa și pentru Statele Unite, care sunt interconectate între dînsele de fostul sistem diabolic. Piloții și petrolierii tancurilor care vor dori să intre pe teritoriul Moldovei pot în orice moment, la comandă din spațiu, să-și întoarcă echipamentul în cealaltă parte, fără să-și dea seama pentru ei însuși ce fac. Poate că aceasta și va fi principala dovadă a faptului că lumea a trecut sub controlul și îndrumarea mea personală, și că nici un fel de alte instrumente al fostului sistem diabolic la el nu mai influențiază

Deci, care-i treaba? De ce forțele diabolice au apropiat  tancurile și elicopterele la granițele Moldovei, au asediat-o din toate părțile, iar în expansiunea întregului glob pămîntesc doar imită tensiunea?

Faptul este că 500 de ani , când sa terminat calendarul Pascalei, pe Pămînt a venit antihristul, și,  desigur, el a fost unul dintre aceștia, din reptilii. Astăzi moștenitorul englez prințul Charles așteaptă acest moment cu nerăbdare. La urma urmei, dacă nu va exista Moldova suverană,  adică legătura lui Dumnezeu cu Pămîntul, atunci dragonul negru va lua puterea pe planetă în labele sale.

Desigur, oamenii de pe Pămînt nu știu că bătălia are loc anume la acest nivel. Și în zadar. Nu cu mult timp în urmă, reprezentantul aristocrației negre a Europei, prințul din Monako Albert al II-lea, a investit bani în dezvoltarea unui nou centru al lumii numit Butuceni. Dar acest loc în Moldova este singurul din lume,  unde Pămîntul se conectează cu Cerul, iar o forță necunoscută nu cu mult timp în urmă a început să sărbătorească în acest loc sacru un nou festival de dragon negru numit GUSTAR, mai ales că această forță afirmă, dintr-un anumit motiv, că Butuceni este casa acestui balaur, cuibul familiei lui, că el s-a născut anume în Moldova.

Dar aceasta este o minciună. Prințul întunericului însuși, diavolul, a întrupat pe Pămînt un vampir pe nume Vlad Țepeș. Domnia lui este Valahia, iar organizarea lui secretă este numită «Ordinul dragonului negru». Anume reprezentantul acestei ordine fostul primar al or. Chișinău Dorin Chirtoacă i-a prezentat un vas cu țărîmul moldovenesc, udat cu sîngele poporului moldovenesc, fostului președinte al României, lui Traian Băsescu, un satanist și un mason, pentru ce el și a fost internat în această organizație satanistă.

Deci, cine pregătește captivarea centrului Divin?

Desigur, evreii mondiali, Rothschildii, care conduc coroana englezească, iar moștenitorul acestei coroane, prințul Charles, a declarat, că Vlad Țepes, dracula, dragonul, este strămoșul dinastiei sale.

https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/546498

Ei ce, cercul s-a închis. Vlad Tepes și este Moshiach, anticristul și dragonul, care, conform  Paschalia, a venit pe Pămîntt acum 500 de ani în urmă, iar coroana engleză, sau mai degrabă evreimea mondială, încearcă să lanseze acest proces din nou. Singurul obstacol în calea aceasta este Dumnezeu Tatăl Atotputernic și eu, Fiul Lui, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial al Cavalerilor Masei Rotunde, Sveatoslav Mazur, Regele Regilor, Isus Hristos al celei de a doua venire — singurul moștenitor legitim al lumii lui Dumnezeu pe Pămînt.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 − четыре =