Sveatoslav Mazur: Primii oameni au trecut deja la un nou nivel de dezvoltare

Oamenii Pămîntului au primit ocazia să treacă la un nou nivel al dezvoltării lor, de la starea lumii animalelor la starea lui Dumnezeu-om, la starea de perioada tranzițională de la animal la Divin. Această tranziție implică o nouă înțelegere a ceea ce s-a întîmplat cu adevărat.

De fapt, omul și-a schimbat comunicările de la ierarhia diavolului la cea Divină. Astfel, dacă să ne uităm la desenul pe care l-am arătat în filmul meu «Cum să devii Dumnezeu», putem vedea că omul-animal a fost controlat din centrul diabolic, aflat pe Saturn.

Iar omul-Dumnezeu este controlat din centru, care trece prin Porțile Solare.

Dacă mai simplu, fluxul informațional energetic al omului-animal trecea de jos în sus, de la primul centru la cel de-al cincilea, trecînd prin toate centre de influență, cu excepția a două centre spirituale: cel de-al șaselea, situat în zona a ochiului al treilea, și centrul conștientei extinse, care se află deasupra capului uman.

Astfel, trecerea omului la o nouă calitate a fost realizată prin oprirea centrului diabolic și, prin urmare, a fluxului său de informații energetice și prin conectarea centrului lui Dumnezeu, adică fluxul Divin de informații energetice, care acționează de sus în jos. Cu alte cuvinte, omul, care este conectat la centrul lui Dumnezeu, va fi radical diferit de la om-animal,  deoarece omul  animalul este deja deconectat de centrul diavolului și foarte curînd va începe să se degradeze înaintea ochilor noștri.

Vă dau explicația exactă pe care am primit-o de la Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Acum eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am auzit vocea lui Dumnezeu, care mi-a spus: «Am încredere în voi, copiii mei, pentru că știu ce lucrare importantă ați terminat.

Obținerea coroanei – este o însumare. Lumea și-a deschis palatele, și acum înaintea noastră s-a deschis o altă realitate. Plebeienii nu o vor putea vedea, pentru că ecranul negru al orbirii și al ignoranței lor se află în fața lor. Numai entitățile inspirate, înzestrate cu ochi spirituali, vor vedea lumile adevărului, se vor cufunda în îmbrățișarea lor. Alți oameni își vor pierde viziunea, pentru că nu mai au nevoie de ea, la fel cum peștii care trăiesc în adîncurile lacurilor din peșteră își pierd viziunea. Și nu vor mai avea nevoie de urechile lor, căci diavolul, care le spune prostii, a dispărut, iar acum urechile lor și-au pierdut relevanța. Comunicarea cu Dumnezeu este posibilă numai prin chakra Duhului, care este deasupra capului omului pe verticală deasupra chakra coroanei. Această chakră, sub forma unui lotus, este capabilă să ignore împiedicările lumilor diabolice, dînd pe deplin omului energia și informația lumilor spirituale.

Ține minte, că defalcarea fostei lumi este foarte dureroasă pentru organism. Și dacă procesul continuu îndelungat a dezsamblării matricei vechi nu este aproape vizibil, atunci un astfel de proces rapid, care se întîmplă acum, se simte foarte puternic. Iată de ce este necesar să explicăm fetelor și băieților, tuturor celor pe cine i-au început deja să-i “rupă”, că vor părăsi în curând acoperirea lor «chitină» și se vor găsi complet în corpuri noi elastice: moi, delicate, dar foarte puternice și inseparabile.

Durerile pornesc din cap, din ochi, din urechi, trec la gît, apoi la organele interne și, astfel, se coboară treptat, ajung la călcîile picioarelor. Dar nu se întîmplă nimic special în organism.  El pur și simplu se acordă unui nou program de dezvoltare. »

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

8 − 7 =