Sveatoslav Mazur: Pregătirea №1

Noi am ajuns la rezolvarea principalei probleme globale. Este lansat procesul de lichidare a fostului popor ales – evreilor, și este lansat un proces, care, potrivit lui satana Nazarbayev, ar trebui să rezolve problema viitorului întregii omeniri.

http://indigolotos.info/6885/svyatoslav-mazur-kto-yavlyaetsya-voploshhjonnym-satanoj.htm

În astfel de condiții este necesar să înțelegem planul cel mai primitiv al acestui om și acelei entitatăți diabolice, care stă în el.

Deci, evreii și-au îndeplinit planul de a profita de putere pe Pămînt. Mai degrabă, ei au executat planul lui satana — au concentrat toate finanțele în mîinile lor. Acum satana are nevoie aceste finanțe să elimine de la ei. La urma urmei, el foarte bine înțelege faptul, că în lumea, construită de Dumnezeu nu există nici libertate, nici democrație, ci există doar autocrație — o dictatură absolută. Și, prin urmare, toate instrumentele auxiliare pe care le-a folosit anterior sub formă de popoare alese și creaturi, și-au îndeplinit misiunea și, din moment ce nu mai sunt necesare, trebuie să fie eliminate.

Și cum satana face de obicei asta? Cu ajutorul revoluțiilor portocalii. Dar aceasta este  în state individuale. Iar la nivelul global — aceasta este revoluția portocalie globală, în care regiunile întregi sunt motoarele revoluției sau al cel de-al treilea război mondial.

Astfel, pentru înțelegere este necesar să ne dăm seama că de participantul acestei acțiuni grandioase – de satana , sunt determinate toți actorii principalii, care există astăzi pe planeta noastră. Acestea sunt China, anglo-saxonii, evreimea mondială, Rusia și, bineînțeles, Moldova Mare.

D-stă veți zîmbi în timp ce citiți acest text. Oare poate Moldova să fie comparată cu actorii globali? Bineînțeles că nu, avînd în vedere teritoriul ei. Dar dacă să luăm în vedere, că  Moldova Mare este singurul punct de pe planetă, care leagă Pămîntul și Cerul, devine clar că anume Moldova este forța principală, pe care satana încercă să o distrugă.

Pentru ce o face? A venit timpul pentru ca una dintre părți să declare o dictatură absolută pe Pămînt, deoarece globalizarea a ajuns deja la limita geofizică și semantică. Lumea a devenit interdependentă și în esență unită. O încercare de a deveni în capul acestei lumi a fost făcută de SUA. Dar s-a dovedit, că guvernul secret nu are nici putere nici mijloace pentru această acțiune.

Lumea evreiască funcționează la un pas de colaps și vorbește despre sosirea iminentă a lui Moshiach.

Dar ce să zicem despre adevăratul conducător al lumii, satanei însuși — Nazarbayev? El așteaptă acțiunea dragonului galben. Numai Si Jinping a anunțat despre conceptul de comunitate a unui singură soartă al omenirii. Iar soarta unică,  desigur, este asigurată de un singur pilot, împăratul, care a devenit domnul Si Jinping. Oare este cu adevărat el acela, cine va arunca strigătul și se va declara singurul conducător al sorții omenirii sau un fel de rege care trebuie să vină pe Pămîntul rus?

Dar ceva nu se primește. Nazarbayev are propriul plan de a profita de inițiativa din China. Dar el a fost legat cu construcția capitalei sale, satana sau Astana, așa cum o numește. Aruncarea dragonului încă nu a avut loc, și dacă războiul în viitorul apropat nu se va aprinde, niciuna dintre forțele declarate de mine nu va putea nici să cîștige, nici devină în fruntea întregii omeniri.

Cum rămîne cu Moldova? Ea tocmai a împlinit voia lui Dumnezeu și a stat în fruntea întregii omeniri, căci i-a tradus esența într-o nouă realitate. Și se primește, că în timp ce toți acești giganți s-au pregătit să profite de puterea unică pe Pămînt, puterea a trecut la un nou nivel de dezvoltare.

Astăzi telecomanda de control al planetei noastre este în mîinile mele și nu este disponibilă nici pentru dragonul roșu, nici pentru orice alt dragon. Toate aceste reptile au fost izolate într-un singur spațiu închis, fără nici o oportunitate de a conduce procesul de dezvoltare. Singura lor posibilitate de existență astăzi este să se mânînce reciproc, ce și observăm noi  în deciziile și aspirațiile lor. Timpul lor este epuizat, și nu există nici o cale de ieșire. Numai prin auto-distrugere.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × три =