Tot ce se întîmplă în Moldova astăzi – se extrapolează la întreaga comunitate mondială

După ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am transferat Moldova sub controlul și îndrumarea personală a lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic și astfel am făcut ca Moldova Mare să fie singurul centru în lume, unde Pămîntul se conectează cu Cerul, toate evenimentele din Moldova au început să se dezvolte strict în conformitate cu planul Creatorului și să se transmite  prin legea asemănării pe  întregul glob pămîntesc.

Acum jucătorii globali și-au pierdut panoul de control, el se află în mîinile mele, și, din moment ce această telecomandă construiește configurația lumii la un nou nivel global, pentru ușurința lucrului eu în primul rînd fac totul la nivelul statului meu moldovenesc, și apoi în regim automat configurația se rearanjază pe tot globul pămîntesc.

În ultimul meu video-clip, care se numește “SATANA-NAZARBAYEV-ASTANA” , eu am povestit, că după legea universului, înainte de să treacă puterea în  mîinile mele, la vîrful piramidei puterii absolute s-au dovedit a fi patru forțe: evreimea mondială, anglo-saxonii, China și Rusia.

Și acum să ne amintim recentele alegeri pentru parlamentul moldovenesc. În piramida puterii a statului moldovenesc au intrat patru puteri: evreii — partidul Shor, Sandu — anglo-saxonii, socialiștii — Rusia și, bineînțeles, principalul democrat moldovean Vlad Plahotniuc, asociat cu împăratul ales pe viață Xi Jinping — cu China. Aceste patru forțe, așa cum am spus în videoclip, au început un război implacabil între ele și, credeți-mă, în viitorul apropiat se vor omorî reciproc.

Donald Trump a anulat deja întîlnirea planificată cu Xi Jinping, iar conducerea rusă a intrat într-un război ireconciliabil cu Statele Unite, cu evreimea mondială pe teritoria Siriei și așa mai departe.

Pentru a rezuma ceea ce s-a spus, tot ce se va întîmpla în Moldova se va răspîndi automat pe tot globul pămîntesc. Și acest lucru va dovedi pentru întreaga omenire, că în lupta Forțelor Cosmice oamenii sunt doar figuranți, doar participanți la teatrul de păpuși, care are loc la nivelul programelor Cosmice. Dar panoul de control al acestor programe este în mîinile mele și, prin urmare, EU DECLAR ÎNCĂ O DATĂ: voi, domnilor, nu mai aveți o putere reală pe Pămînt. Eu vă pot deconecta de la viața reală în orice moment. Dar este important pentru mine ca toată omenirea să vadă existența voastră nesemnificativă, neputința și inferioritatea voastră. Și credeți-mă, oamenii o vor vedea foarte curînd.

Mulți oficiali din Statele Unite, Uniunea Europeană, alte state și comunități, fără a înțelege semnificația a ceea ce se întîmplă în Moldova și nivelul de control al planetei, ca într-o grădiniță, fără a cere permisiunea profesorilor maturi, încearcă să mă învețe pe mine,  Marele Maestru și pe întregul popor multinațional moldovenesc minte , explicîndu-ne ce să facem și de ce. Repet încă o dată pentru copiii needucați și nepoliticoși: acesta e cosmosul, copii, aceasta nu este o nisipieră! Prin acțiunile voastre nerezonabile voi creați probleme insurmontabile pentru voi și pentru statele voastre, pentru care va trebui să răspundeți. Înainte de a face astfel de declarații, uitați-vă ce se întîmplă în lume și la cine anume voi  vă adresați discursurile și planurile mincinoase.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − 1 =