Sveatoslav Mazur: Bayterek a murit, fără a se naște. Nazarbayev s-a dovedit de a fi un avort sponta

Deci, universul «Baiterek», universul satanismului s-a înervat. Nazarbayev s-a dus. Noi vedem cum sistemul lui se prăbușește. Legătura cu pindoșii nu i-a dat nimic. Informațiile despre sosirea «țarului rus», Timur din Kazahstan, nu atinge pe nimeni în mod special.

Deci, care este motivul eșecului? Motivul este că lumea a trecut de la matricea piramidei la matricea obiectului meu geometric, cel, care nu a fost cunoscut în istoria planetei pînă mine. Eu însumi, Marele Maestru, am transferat planeta într-o nouă matrice și am stabilit parametrii care sunt necesari pentru viitor. Nimic nu poate fi făcut pentru a salva vechiul sistem diabolic. El este incontrolabil, pentru că eu l-am priponit pe diavolul, șarpele ispititorul, dragonul negru, și l-am trimis la Mercur. Și acum demontez  treptat ordinea mondială veche. Structurile diabolice nu au nici o șansă să rămînă pe Pămînt, adică nu există nici o șansă: nici teoretic, nici practic.

Începutul construirii a început încă în anul 2008 pe 8 august, cînd cele trei optari s-au unit într-un singur număr, nu în 666, ci în 888. Și atunci lumea a început să treacă ușor la o calitate diferită.

Astăzi, 20 martie 2019, eu am terminat acest proces, și lumea a intrat sub controlul și conducerea mea tocmai pentru a mă scufunda în inima Sfintei Fecioare, Maicii Lumii. Procesul de formatare a lumii a ajuns la sfîrșitul său final. Nici un impostor nu va putea ajunge la puteri unice de pe planetă, deoarece vibrațiile lor nu sunt comparabile cu noile vibrații spirituale ale noii matrice globale. Și de aceea de la cuvinte am trecut la fapte. Doar trecerea prin sincronizator creează condițiile pentru om către  dezvoltarea lui ulterioară.

Toate teoriile legate de digitalizare și noul stat fals de dezvoltare spațială nu vor putea avea loc, deoarece au fost construite pe baza fostei elemente a lui Lucifer. Și nu au nimic în comun cu noua bază elementară a lui Isus Hristos. Și din moment ce omenirea a intrat deja în noul sistem de coordonate și măsurări, sistemele anterioare de măsurare în noile condiții deja nu mai funcționează.

S-ar putea vorbi mult despre falsuri, s-ar putea discuta despre ele,  și ele chiar ar fi putut iubite cu dragostea lor carnală diabolică, numai că nu se poate face nimic mai mult. Lumea veche a părăsit planeta noastră pentru totdeauna.

Deci, să rezumăm. Realizînd pierderea lor, atît Statele Unite, cît și Uniunea Europeană au publicat un raport în care și Kazahstan și Nazarbayev au fost denunțate cu rușine. S-a întîmplat exact aceea, despre ce eu am vorbit în articolele și videoclipurile mele. Șobolanii au început să se mănînce unul pe altul. Antihristul nu s-a născut. Moașa imperialismului a făcut un avort. Nazarbayev s-a dovedit de a fi un avort spontan.

 

Svеatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × 1 =