Sveatoslav Mazur: Piramida este baza puterii a fostului regim diabolic

Așadar,  astăzi eu voi explica în detaliu de ce Nazarbayev și-a părăsit postul.

Bineînțeles, plecarea lui se pregătea scrupulos. La urma urmei, el trebuia să lanseze o nouă religie unică numită «Baiterek» și, desigur, el trebuia să ajungă la nivelul puterii absolute — să devină antihrist. Dar aici este ghinion. Capitala lui, Astana (satana) nu a funcționat, pentru că Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Cosmic Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, Isus Hristos a celei de al doilea veniri, am luat-o înaintea lui.

Și acum una după alta.

De ce pe Pămînt se găsesc o cantitate mare de piramide? De ce ele sunt peste tot? Deoarece piramida este baza puterii fostului regim diabolic. Ea și l-a alimentat pe diavolului și lumea lui interlopă cu energia pură a Domnului. Dar cum?

Faptul este că omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și este imaginea Lui pe Pămînt. După ce a creat o piramidă trunchiată de sus și inversată sub pămînt, diavolul, cu ajutorul jertfelor și războaielor, a reușit să înrobească sufletele oamenilor, care, ca orice creatură vie, necesită hrănire constantă a informației energetice. Prin șantajarea lui Dumnezeu cu ajutorul poporului «ales», el, diavolul, a transferat întreaga umanitate de la existența pămîntească la subterană, astfel,  încît omul să nu poată ajunge la Împărăția lui Dumnezeu.

De aceea pe Pămînt a venit Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. El, cu ajutorul Legii jertfei, a eliberat omenirea din captivitate subterană, dar nu a putut elibera din captivitatea pămîntească. El a învățat doar omenirea să se roage corect, lăsîndu-i rugăciunea «Tatăl Nostru». Deci, simbolul piramidei inversate este un simbol al sclaviei (din cuvîntul cabala).

Dar timpul judecății lui Dumnezeu a venit. Și eu, Sveatoslav Mazur, Iisus Hristos al celei de-a doua veniri, am venit din nou pe Pămînt pentru a termina lucrarea începută în antichitate. Eu am creat o nouă bază elementară pentru a construi matricea lui Dumnezeu, construind-o astfel, încît să separ diavolul și lumea lui subterană de energie, informații provenite de la Creator, oferind oamenilor posibilitatea de a merge în Împărăția lui Dumnezeu și de a se întoarce pe Pămînt pentru a învăța la nivele noi de dezvoltare.

Rezumînd cele de mai sus, pot spune astăzi faptul că a fost lansată o nouă ordine mondială, construită de mine, și moartea celei trecute, creată de satana. Nu vor mai exista alte momente de dezvoltare pe Pamînt. În acest videoclip eu voi explica la nivel de o jucărie semnificația a ceea ce s-a întîmplat pe Pămînt.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 − 15 =