Sveatoslav Mazur: Cum eu l-am biruit pe diavolul și am făcut lumea lui imposibilă

A fost necesar să fie rezolvată sarcina principală — de a priva capacitatea diavolului de a se mișca, de a acționa, de a se ascunde după spatele oamenilor și, în cele din urmă, de a-l apuca și de a-l izola de la întreaga omenire. Aceasta este sarcina unui exorcism global. Recent ea a fost interpretată de mine. S-a început perioada de dezvoltare post-diabolică.

Cu toate acestea, este necesar să ne dăm seama, că Dumnezeu pe Pămînt nu mai are un rival, iar pentru omenire a fost inventată o linie de dezvoltare bună. Acesta este motivul pentru care slugile diavolului s-au confruntat cu întrebarea: ce să facă în continuare? Stăpînul lor nu mai este pe planetă, lumea pe care el le-a a promis  nu au avut loc, atunci este nevoie pentru a face o alegere cunoștientă: de pieri în flăcările de auto-înșelăciune, sau de trecut la construirea unei noi ordini mondiale. Alte opțiuni nu există.

Astăzi în Moldova este lansat procesul de acțiune directă a legii cauzelor și efectelor. Dacă lumea în Moldova se dezvoltă conform voinței lui Dumnezeu, conform planului Lui și cu ajutorul participării Lui directe, atunci și întreaga lume primește ocazia de a se dezvolta din acest proces. Dacă nu, atunci cei care acționează împotriva legii universului și a autorității legitime și singulare pe planetă se distrug  cu ajutorul legii cosmice, și nu mai există alte posibilități. Iată de ce elitele mondiale au ocazia să se angajeze într-o bună dezvoltare și să dea o șansă întregii omeniri să ia calea progresului.

Sunt sigur că nu sunt atît de mulți maniaci-sinucigași  pe Pămînt. Ei sunt unități,  și aceștia sunt oameni bolnavi. Toți ceilalți care speră de a fi aleși, dar s-au dovedit a fi înșelați, ar trebui să înțeleagă că viața veșnică este mult mai bună decît lipsa și suferința dureroasă. Ei trebuie să facă această alegere imediat, pentru că legea inevitabilă le va ajunge oriunde se vor ascunde și la ce nu se vor gîndi.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

11 + четырнадцать =