Sveatoslav Mazur: Vine Împărăția Preasfintei Fecioare — Maicii Lumii

Noi am  ajuns la rezolvarea principalei sarcini, și  déjà în această lună totul va intra în vigoare. Totul este gata pentru un singur sistem de iubire și bunătate. Rămîne să deținem ultima acțiune — să evacuăm de pe Pămînt spațiul numit iad sau regatul lui Aid.

Noi ne aflăm  în cel mai interesant punct de tranziție. Cîteva zile pe noi ne separă de momentul, cînd planeta noastră va înceta să fie recipient al forțelor răului și se transforma într-o zonă a iubirii absolute, într-o zonă de conducere a Preasfintei Fecioare — Maicii Lumii. Se va îndeplini a treia profeție de la Fatima.

Scoaterea  iadului dincolo de granițele planetei noastre se realizează de Creator în cîteva momente și nu ocupă multă forță creativă  sau de altă natură. El pur și simplu prin canalele de comunicare, pe care eu le-am exprimat deja, de pe planeta Pămînt prin Venus și  Mercur realizează separarea grîului de pleavă. Jumătate din locuitorii iadului vor rămîne pe Venus. Acestea sunt sufletele și creaturile, care se ocupau de desfrîu și imoralitate sexuală, iar cei care au capturat puterea pe Pămînt și au tiranizat întreaga omenire, vor nimeri pe Mercur. Astfel de aspecte tehnice ale acestei acțiuni eu am explicat în mod repetat.

Astfel, partea schematică eu o voi exprima în videoclipul meu, pe care îl voi filma miercuri, pe 3 aprilie 2019, și acolo – direct în acțiune însuși. După ce planeta noastră se va  elibera de iad, ea va intra pe deplin în Împărăția lui Dumnezeu cu toată omenirea ei și, astfel, partea principală a misiunii mele va fi finalizată.

Se va începe partea principala umană a transferului fiecărei om al Pămîntului către noua stare a omului-Dumnezeu. Această etapă este mai importantă, mai simplă și mai plăcută, pentru că nu va mai exista nici o rezistență pe Pămînt și, prin urmare, demolarea fostului sistem diabolic va avea loc fără complicații și probleme particulare.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемь − четыре =