Sveatoslav Mazur: Sezonul de pescuit spațial este deschis!

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de a Doua Venire, în esența mea sunt un pescar avid. Pur și simplu, în loc de pește, îmi place să prind entități din lumea infernală. Mai degrabă, procesul de prindere a diferitelor demoni este exact același lucru ca procesul de prindere a peștilor răpitori, adică momeală vie. Pur și simplu  în timpul pescuitului de pești răpitori sunt peștișori mici. Iar în timpul prinderii entităților inferioare, rolul de momeală vie ndeplinesc eu, Marele Maestru.

După fiecare apel al noului meu articol sau video apel către oamenii, din adîncul spiritelor rele mi se alătură următoarele victime ale pescuitului meu. Și nu contează cine sunt: ​​trolli plătiți sau lucrători de servicii speciale, lideri de rang înalt ai unor structuri secrete și evidente, Papa Romei, nobili negri sau magicieni negri, oricine se gîndește la mine rău sau cel puțin vorbește afară, să nu mai vorbim de acțiuni strict definite în direcția mea, toți  instantaneu, în conformitate cu legea cauzei și efectului, se alătură de mine  cu o legătură inseparabilă — un astfel de fir mental sau astral al soartei.

Prin urmare, după ce eu am simțit că un următor lot de pești șede pe cîrligul meu, îmi rămîne să fac puținul. Printr-un canal de comunicare provenit din Orheiul Vechi din Moldova, unde Pămîntul și Cerul se unește într-o singură legătură, eu , printr-un canal de foc, printr-o țeavă a aspiratorului spațial, zbor prin Venus și Mercur, prin Porțile Solare, prin Masa Rotundă a Ordinului Cosmic către Împărăția lui Dumnezeu. Și din moment ce Masa Rotundă a ordinului meu, care se bazează în constelația Pleiades, este un fel de volant care rotește acest canal de comunicare, acest aspirator spatial, și în centrul lui există o gaură prin care toate creaturile trec ca printr-o gaură în pescuitul de iarnă, mie îmi rămîne să fac un lucru nu dificil, ci foarte amuzant — să scot în această legătură inextricabilă pe toți cei care m-au alăturat în ultima vreme și să-i adun într-o rețea.

Rezistența față de voința mea este inutilă, iar legătura dintre mine și victima este inseparabilă. Nu a existat niciodată așa, ca cineva care a ieșit împotriva mea a căzut de pe cîrlig sau a fost prins undeva în snag. După ce toți acești pescari nefericiți se găsesc în cușca mea, eu îi trimit la Judecata lui Dumnezeu, conform căruia și se determineză soarta lor viitoare.

Deci, bucurați-mă, vă rog, cu comentariile dvs. negative, întrebați mai mult despre ceea ce fumez și în ce csă de nebuni ma lecuiesc. La toate întrebările voastre veți primi răspuns la Judecata lui Dumnezeu!

Colegii mei mă întreabă: și dacă ei, acești pești, vor veni în mulțime, cu milioane, aici nu te vei isprăvi cu o singură gaură? Eu îi răspund, dacă în mulțime — ei bine, este necesar să ne apucăm de traulere, la capturile industriale globale ale acestui pește. Numărul și adîncimea în pescuitului nostru nu contează.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 + двадцать =