Sveatoslav Mazur: De ce diavolul încerca să distrugă Rusia

De mai multe ori mi se dă una și aceeași întrebare. Dvs. Spuneți, că biruința a avut loc, că Dvs.  ați construit și ați reîncărcat o nouă matrice globală. De ce  dar noi nu vedem nici o schimbare în viața noastră de zi cu zi, ci dimpotrivă, viața devine din ce în ce mai grea?

Pentru a înțelege această problemă, este necesar să ne dăm seama că lumea și omul sunt niveluri diferite ale vieții, și nu întotdeauna aceste niveluri interacționează armonios unul cu celălalt. Este deosebit de dificil pentru un om să trăiască în vremuri de schimbări, adică în schimbările în habitat.

Astăzi, schimbările în habitatul întregii omeniri au loc în conformitate cu canoanele lumii Divine. Ele sunt numite armonie. Omul însuși nu poate observa acest proces, deoarece el apare simultan pe întreaga planetă și este aproape imposibil să fie văzut. El Poate fi fotografiat dintr-un singur punct care este nemișcat în spațiu, dar chiar și atunci nu veți putea capta toate momentele, deoarece atît planeta noastră, cît și întreaga lume se rotesc în funcție de traiectoriile lor specifice. De aceea, cînd eu spun că Victoria a avut loc, eu am resetat matricea planetei noastre, aceasta înseamnă că lumea a început să-și schimbe configurația în mod constant, în fiecare moment.

Un alt lucru este că lumea interioară a unui singur om nu dovedește după transformarea externă și intră cu ea în disonanță cognitivă, și, prin urmare, apare un paradox —  în rînd cu schimbare bună a lumii întregi, viața întreagă a unui singur om devine mai complexă, imprevizibilă, și uneori de nesuportat.

Există doar o singură cale de ieșire din această situație — construirea sincronizatorilor și aducerea cu ajutorul lor a stării interioare a unui om în armonie cu lumea exterioară. Și nu există altă cale.

După ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de a Doua Venire, am transferat deja lumea într-o nouă calitate, în calitatea lui Dumnezeu, este imposibil de  a întoarce omul la fosta stare satanică. Este deosebit de dificil de rezistat în noile condiții pentru tot felul de manageri care și-au construit carierele și structurile pe principiul forțelor răului. Structurile lor sunt primele care intră sub rezonanța lui Schumann și încep să se destrame înaintea ochilor noștri. Același lucru așteaptă și statele, și națiunile care refuză să se schimbe din cauza apariției unei lumi noi, Divine pe Pămînt. Pe toți ei îi așteaptă suferințe și încercări noi, de care nici nu le își imaginează. Dar cel mai important lucru pe care viitorii lideri trebuie să le înțeleagă este că în inima noii lumi unice globale se află noua ideologie globală a lui Dumnezeu — Cartea Vieții, scrisă în limba rusă, în limba lui Dumnezeu. Și nu va fi tradusă în alte limbi ale lumii, pentru că este piatra de temelie a noii ordini mondiale. Și în această privință, în lume va rămîne o singură limbă a relațiilor internaționale și interetnice, limba lui Pușkin, Cehov, Lev Tolstoi —  limba rusă.

Книга Жизни /Святослав Мазур/

Nu este întîmplător faptul că satanicii din întreaga lume luptă împotriva tuturor rușilor și cu Rusia în primul rînd. Atît Rusia, cît și limbajul său sunt astăzi cauza principală a noii ordini mondiale și groparul fostei lumi diabolice.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 + один =