Sveatoslav Mazur: Umanitea o așteaptă o nouă realitate

Noi ne apropiem de cel mai important eveniment din istoria întregii omeniri în ultimele trei și jumătate de mileniu. Și nu este greu pentru mine să înțeleg, fiind un specialist în domeniul cosmologiei, că întreaga omenire în ansamblu și fiecare om aparte nu au nicio idee despre ceea ce eu, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de-a Doua venire, povestesc cu adevărat în textele și videoclipurile mele.

Dar problema este că lumea diavolului este tridimensională și, prin urmare, nu poate ajunge la o altă dimensiune nici măcar teoretic. De aceea, dorința lui este de a bloca întreaga omenire în cadrul lumii tridimensionale și de a nu-i dădea drumul în libertatea lumilor patru-imensionale și cinci-dimensionale, pentru că în aceste lumi, tranziția la care vor avea loc pe 24 aprilie 2019, legile și regulile impuse umanității de spiritele rele, își încetează activitatea. Gîndirea lui liniară, pe care se bazează totul, pornind de la literatură și artă, religie și filosofie, știință și cultură, finanțe și producție, energie și guvern și așa mai departe, se va prăbuși imediat, și noi ne vom găsi în lumea gîndirii neliniare, ci a conștiinței de bloc, în care toți parametrii sunt vizibili și ușor de înțeles în același timp. De fapt, vom nimeri într-o nouă realitate «computerizată» în care lumea noastră interioară, liniară, tridimensională nu va putea exista și acționa calm și productiv.

Eu din toate puterile am făcut tot posibilul pentru a explica oamenilor semnificația evenimentelor, dar gîndirea lor liniară și spiritul îngust nu le permit să se întoarcă din lumea diavolului din nou în lumea lui Dumnezeu. Prin urmare, primul timp după tranziție spre noua realitate, va fi important pentru mine și pentru Preasfînta Fecioara să le explicăm oamenilor de știință, figurilor politice și economice și întregului omenesc în ansamblu, noile înțelesuri și condiții noi de viață, iar oamenii vor trebui să se obișnuiască cu ei. Dar cel mai important lucru care este necesar să realizăm că în lume se va schimba complet realitatea, că această nouă matrice, pe care eu am construit-o, implică un nou program digital vital de acțiune – o nouă realitate. Modificările realității au loc imediat în toate sferele vieții și, în același timp, pînă la schimbarea informațiilor în cărțile și manualele deja existente scrise și tipărite din întreaga lume.

Și din moment ce creierul capului liniar uman compară în mod constant toate tipurile de informații unul cu celălalt și cu înțelegerea lumii care a fost instilată în ea în timpul procesului educațional, atunci și schimbările care au loc în lume nu vor fi observate pentru un singur om, deoarece el nu va găsi nici o dovadă a acestei schimbări. Pur și simplu, după absența completă și finală a canonului său interior, se va simți prost și complet înșelat.

Din moment ce acest proces este deja lansat, noi putem constata faptul degradării  umanității în toate sferele vieții. Această degradare este deosebit de vizibilă în noii lideri ai structurilor și statelor globale. Stagnarea este evidentă în toate sferele vieții, deoarece fosta matrice diabolică a fost deja eliminată, iar cea nouă încă îi așteaptă pe locuitorii ei.

De a intra în noua realitate va fi posibil numai cu ajutorul sincronizatorilor, care și vor permite fiecărui om, care a făcut o alegere în direcția lui Dumnezeu și a vieții Veșnice, să-și schimbe lumea interioară de la gîndirea liniară a creierului lumii diabolice a spațiului tridimensional la conștiința extinsă a lui Dumnezeu și a Tatălui la spațiul cincidimenssional și patrudimensional. Anume această sarcină principală o va rezolva Preasfînta Fecioara, Maica Lumii, căci intrarea în acest spațiu trece prin inima Ei – prin Iubire.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 + четыре =