Sveatoslav Mazur: Jucătorii globali își construiesc planurile în lumea degradării

De ce eu nu simt rezistența sistemului diabolic în munca mea? Deoarece sistemul diabolic este limitat la cel de-al treilea nivel al dezvoltării.

Dacă vă uitați atent la simbolul lumii diavolului, la sculptura lui Baphomet, atunci puteți vedea acolo, în plexul solar, un fel de caduceu trunchiat, ajungînd doar la a treia chakră.

 

Și dacă ne dăm seama că Baphomet și este modelul lumii diabolice, atunci devine clar de ce jucătorii geopolitici nu văd și nu înțeleg exact ce se întîmplă nu la al treilea, ci la cel de-al patrulea nivel, pentru că, pentru a înțelege ce se întîmplă la al patrulea nivel, trebuie să avem o conștiință cosmică extinsă, și nu o minte omenească, vicleană.

Adică, se pare că, pentru geopoliticienii modern, viitorul lumii este închis. Ei văd și acționează numai în lumea degradării, care și-a pierdut deja posibilitatea dezvoltării și acum moare rapid, făcînd loc pentru o nouă lume globală legată direct de lumea lui Dumnezeu.

Astfel, putem afirma faptul orbirei totale a elitelor mondiale și moartea lor rapidă, căci scormolirea unui cadavru, încercarea de a îl reanima, este un exercițiu complet inutil.

În ceea ce privește noua lume mondială, ea se va dezvolta pe un principiu complet diferit, nu cu ajutorul luptei pe marele șah, despre care vorbea Zbigniew Brzezinski, adică între jucătorii globali ai Occidentului și Orientului, ci cu extinderea punctului de contact al Cosmosului și al Pămîntului, prin difuzarea în întreaga lume a evenimentelor care au loc în Moldova Mare. Amin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × 3 =