Unica salvare a omului este Preasfînta Fecioara, Maica Lumii

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, declar cu responsabilitate, că misiunea mea a construirii noii ordini mondiale s-a încheiat. Lumea a ajuns la momentul tranziției de la lumea diavolului la lumea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Această tranziție este posibilă numai cu ajutorul sincronizatorilor — ecluzelor de tranziție, care leagă lumea diavolului cu lumea lui Dumnezeu.

Dar de a-și salva viețile în perioada de tranziție de la lumea diavolului la lumea lui Dumnezeu, în perioada de absența sincronizatorilor, este posibilă numai cu ajutorul Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii, Irinei  Cocoș.

Irina Cocoș a dat lumii rugăciunea ei de mîntuire, care conectează o singură femeie  la inima ei cu o legătura inabusivă, care permite să-i salveze viața în timpul apocalipsei.

La rîndul ei, femeia, conectată prin rugăciune de inima Sfintei Fecioare, Maicii Lumii Irina Cocoș, își poate conecta inima la inimile rudelor și rudelor ei, la inimile copiilor ei și, astfel,  conectînduse în mod conștient la inima Maicii Lumii, o femeie își poate salva rodull său, familia sa.

Timpul pentru gîndiri deja s-a încheiat. Tranziția e înainte. Nu vă pierdeți șansa de a supraviețui în lumea lui Dumnezeu și de a nu dispărea de pe fața Pămîntului pentru vremurile veșnice.

Rugăciunea Maicii Lumii pentru Mîntuire:

Preasfînta Fecioara, Maica Lumii! Eu, sora ta (Numele), mă alătur cu inima mea de inima Ta cu o legătură inseparabilă. Vreau, ca lumile Pămîntului și a Cerului să fie unite și să le permită oamenilor să trăiască împreună cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu și în numele lui Dumnezeu. Amin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × 4 =