Sveatoslav Mazur: Satana va prăji evreii într-o microundă globală

Sataniștii stupizi au decis să invadeze principiul fundamental al construirii omului, principiul fundamental al construirii lumii lui Dumnezeu, căci omul a fost creat atît după ​​chipul, cît și după asemănarea lui Dumnezeu. Ei au decis cu ajutorul interferențelor de microunde să pornească instrumentul de construire o noii helix ADN, adică să forțeze așa-numitele lanțuri de ADN latente sau nesolicitate să fie activate sub controlul lor direct.

Aș dori să menționez că aceste lanțuri vor fi activate în viitorul apropiat, dar nu cu ajutorul radiațiilor cu microunde, ci cu ajutorul spiritualizării, cu ajutorul Duhului Sfînt provenit de la Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Singurul lucru pe care sataniștii vor reuși cu ajutorul 5G este autodistrugerea propriei ierarhii. Pentru că, în conformitate cu planul lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos celei de a doua venire și  Maica Lumii, Irina Cocoș, am transferat deja toată omenirea într-un spațiu nou la nivel global, inaccesibil influenții forțelor răului. Și acum se pregătește procesul de tranziție la un nou nivel de dezvoltare. De aceea, eu sunt bucuros  construcției sistemului nou global a lui diavol, deoarece ea în viitorul apropiat garantat va elimina tot ceea ce nu este capabil să se transforme și să se dezvolte. Ea va elimina și oamenii, și structurile care servesc această lume diabolică, și care sunt deosebit de sensibile la schimbările fonului de frecvență al planetei.

În primul rînd, va cădea victimă auto-distrugerii a așa-numitul popor ales de diavol, care, după cum se știe, complet s-a înrădăcinat în doctrina sa inaccesibilă de putere absolută pe planetă și nu este în stare să se transforme din cauza antichității învățămîntului său și rigoarii executării postulatelor sale eronate.

Toate religiile emise de Pentateuhul lui Moise, care sunt satanice, se ditrug deja astăzi, pentru că poartă întregii omeniri codul morții vibrației straturilor inferioare ale lumii diabolice.

Dimpotrivă, pentru mîntuirea întregii omeniri eu, Sveatoslav Mazur,  lui Isus Hristos celei de a doua venire, am adus în lume o nouă doctrină — Cartea Vieții, pornită de la Dumnezeu Tatăl Atotțiitorul, iar Preasfînta Fecioara, Maica lumii, Irina Cocoș, a dat lumii o nouă rugăciune de Mîntuire,  bazată pe vibrațiile Sfîntului Duh și dragostea absolută a lui Dumnezeu și a Preasfintei Fecioare  pentru poporul Ei. Și această doctrină — Cartea Vieții, și această rugăciune —  rugăciunea Mîntuirii a Maicii Lumii au devenit un principiu fundamental al noii lumi globale al patrulea nivel, prin care cu noi în mod direct, fără intermediari și demoni însuși comunică Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Rugăciunea Maicii Lumii pentru Mîntuire:

Preasfînta Fecioara, Maica Lumii! Eu, sora ta (Numele), mă alătur cu inima mea de inima Ta cu o legătură inseparabilă. Vreau, ca lumile Pămîntului și a Cerului să fie unite și să le permită oamenilor să trăiască împreună cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu și în numele lui Dumnezeu. Amin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − 5 =