Sveatoslav Mazur: In Spania se desfasoara mecanizmul pentru separarea viitore a Romaniei

Acest proces este obiectiv, deoarece este consacrat de catre Dumnezeu. E greu de inchipuit, ca Domnul sa accepte asa o o minciună flagrantă, pe care noi o urmarim astazi pe teritoriul Moldovei. Dar este adevarat, ca in lumea Domnului  sa amagesti poti doar  pe sine insusi.

Dupa aceea, cind conducerea Rominiei a dat poporului multinational moldovenesc istoria sa si simbolurile sale istorice, si acuma transfera  si limba sa (adica codul genetic), ea, Romania, este in afara legii cosmice. Juridic si practice ea nu exista deja in lumea Dumnezeului. Ea nu intra in planul evenimentelor viitoare, asociate cu construirea lumi noi divine pe Pamint.

Si, fiindca conducerea romina singura insusi, fara constringerea cuiva,  a transferat  toate distinctiile divine, care sunt steagul, emblema, istoria existenta si limba suverana, in miinele poporului moldovenesc, adica ea singura a realizat legea vointei libere, inseamna ca si viitorul acestui stat complet si in mod clar depinde  numai de mine, de Maestru Mare al Ordinei Sacre a mostenitorului tronului Bizantin. Si, fiindca eu, Sveatoslav Mazur, sunt unica autoritate legitima pe Pamint, se prmieste, ca toate actiunile acestea au avut doar un sens – reformatarea centrului lumii intr-un sistem de actiune divina. Adica, pierdind pentru totdeauna soarta si viitorul sau, Romania s-a transformat intr-un material obisnuit de constructie, de care eu ma voi folosi in curind.

Dar, fiindca Domnul Atotputernic  face totul in avans si in fata intregii omeniri, El, Mare si Autotputernic, prin exemplul Spaniei si Cataloniei, creaza un precedent ireversibil al viitorului reformatarii Romaniei, adica plecarii din structura ei Moldovei dupa Prut  si unificararii tuturor teritoriilor istorice moldovenesti intr-un singur stat Moldovenesc in inima noii ordini mondiale divine cu denumirea “Moldova Mare”.

Sveatoslav Mazur,  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

11 − восемь =