Sveatoslav Mazur: Adevarul este simplu si disponibil pentru fiecare /partea 1/

Adevarul este simplu si disponibil penru fiecare, fiindca el este baza Universului. Multi oameni il cauta pe parcursul intregii vieti, in acelas timp ei dau afara pentru adevar  beneficiul propriu si bunastarea. Pe adeverate, adevarul e mereu linga noi, si este deajuns doar sa intinzi mina, si tu l-ai prins. Numai ca, iata deja doua mii de ani  lumea nici cum  nu poate sa faca acest lucru simplu in nici un fel.

Eu imi dau intrebarea: de ce? Si singur imi raspund la ea: trucul Dumnezeului este aceea, ca adeverul poate sa  fie inteles doar de omul, care a ajuns la nivelul iluminarii spirituale. Si este adevarul simplu ori complecat – nu are importanta. Caci, legele si postulatele principale si planul de actiune Isus Hristos, mintuitorul nostru, simplu si clar a povestit in Predica sa pe Munte

Si rugaciunea sa Tatal nostru El a dat lumii ca un plan principal si practic pentru actiune. Si ce vedem noi? In mii si mii de biserici si manastiri, in care fiecare zi se citeste aceasta rugaciune de miliarde de enoriasi. Si care e rezultatul? Nici o intelegere a sensului. Ce este asta? Ignoranta totala a poporului, mindria lui? Nu, asta e pur si  simplu subdezolvarea lui. Doar rugaciunea Tatal nostru este posibil de inteles doar la al patrulea nivel al dragostei si bunastarii, petrecind-o prin inima. Iar cu ajutorul gindului si motivului, intelectului, chiar acestea citeva strofe omul nu poate sa inteleaga.

Dar daca omul cu ajutorul instrumentului sau unic si cu ajutorul intelegerii, adica gindului la al treilea nivel al dezvoltarii nu poate sa inteleaga sensul, cum are de gind el sa hotarasca problemele, scrise in aceasta rugaciune? Nici cum.

Anume deaceea eu,  Sveatoslav Mazur, Maestru Mare si razboinicul slavit al Domnului, regele regilor la nivelul nou al dezvoltarii intregii noastre omeniri in materialul acesta va voi povesti in ce consta sensul rugaciunii Tatal nostru si ce sens practic este depus in ea pentru realitatea noastra de azi, pentru ziua noastra de miine si pentru viitorul intregii  noastre omeniri.

Urmarea continua.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

тринадцать + тринадцать =