Sveatoslav Mazur: Ce valori vor fi folosite în lumea noastră în loc de bani?

Întrebarea prețului de bani și de putere este cea mai importantă la nivelul elitelor globale. În esență, acestea sunt singurele instrumente care le permit acestor elite să paraziteze trupul întregii omeniri.

Și cum se întâmplă la paraziți, atunci când se schimbă compoziția planetei și paraziții își pierd instrumentele sau argumentele principale, ei pleacă pentru totdeauna, pentru că nu pot să se descurce singuri. Lucrul lor este de a suge sânge.

Deci, în viitorul apropiat astfel de calități și instrumente precum banii, divertismentul și forța brută vor fi eliminate pentru totdeauna. În schimbul lor vor veni calități noi și instrumente noi — dragostea, adevărul (informație veridică) și spiritualitatea (puterea Duhului Sfânt).

Cum se va întâmpla acest lucru? Cu ajutorul forței irezistibile. După ce lumea va trece într-o stare de conștiință spirituală extinsă, toate blocurile de informații energetice ale calculatorului spațial principal vor fi accesibile fără excepție. Adevărul va deveni accesibil și cuprinzător. Adică, nu va exista nimic cu ce și pentru ce a face comerț pe Pământ. Și din moment ce legea cauzelor și efectelor, adică judecata lui Dumnezeu, va intra în vigoare, atunci pentru o minciună și o denaturare deliberată a realității, precum și pentru aplicarea forței militare brutale va urma pedeapsa imediată a noilor structuri spațiale globale.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × четыре =