Sveatoslav Mazur: Сum cu ajutorul lui V. V. Putin va fi reformată comunitatea mondială /Partea 1/

Acest titlu reflectă concret evenimentele viitoare ale lumii. După cum știți, în martie 2018, în Federația Rusă vor avea loc alegeri prezidențiale. Și unii reprezentanți ai societății ruse deja au început să-și înregistreze participarea la acest eveniment important pentru Rusia și întreaga lume.

În acest sens, SUA au creat informații financiare pentru a elimina depozitele ruse achiziționate ilegal și create de oligarhii Federației Ruse.

http://nv.ua/opinion/piontkovskiy/kak-sanktsii-ssha-udarjat-lichno-po-putinu-1583825.html

Astfel, conducerea Statelor Unite a lansat procesul de instigare a lui Putin în topul oligarhiei interne a Rusiei. Și, în plus, o opoziție globală a puterilor lumii împotriva Rusiei lui Putin.

Înaintea noastră se află concentrarea forțelor externe și interne împotriva unei singure persoane — un protector al forțelor necunoscute. La prima vedere, soarta lui Putin este predeterminată. La urma urmei, pe scara istoriei, se află banii întregii comunități mondiale. Dacă Putin va câștiga, atunci se va prăbuși sistemul financiar și economic din întreaga lume, pentru că întreaga omenire va înțelege că nu are nici o putere reală, chiar dacă fără cunoașterea Dumnezeului și a armatei Sale acest întreg sistem oligarhic al diavolului va cădea cu voința unei singuri persoane, care a fost trădată de poporul său, de cei mai apropiați asociați și chiar de unii aliați.

Deci ce sa întâmplat? De ce SUA și supraveghetorii săi globali încearcă să distrugă singurul patriot din Rusia și de ce va fi reformatată cu ajutorul lui Putin întreaga comunitate mondială? Despre aceasta veți afla din publicațiile mele viitoare.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × 5 =