Sveatoslav Mazur: Noua dinastie Divină Mazur va lega cerul și pămîntul intr-o singură legatură

«Nu credeți că am venit să aduc pacea pe pămînt; Nu am venit să aduc pace, ci o sabie, căci am venit să împart omul cu tatăl său și fiica cu mama sa și nora cu soacra ei». (Noul Testament, Matei, Sfînta Evanghelie).

Eu am venit pentru a stabili autoritatea lui Dumnezeu Tatăl pe planetă. Numai El singur va conduce. Și toți copiii Lui Îl vor asculta cu strictețe.

Dar adevărul este că, înainte de fi puterea lui Dumnezeu, lumea a fost condusă de diavolul satana. Lumea lui a fost creată pe principiul păianjenilor, în conformitate cu principiul dependenței oamenilor unul față de celălalt. Ca o consecință, apariția unor legături generice stabile și transferul  valorilor prin moștenire. Mai ales în acest proces au reușit evreii. Prin urmare, ei au legături strînse între generații, create anume pentru a menține bogăția materială în comportamentul lor. Dar timpul diavolului s-a terminat.

Eu, Marele Maestru, Sveatoslav Mazur, în conformitate cu o doctrină nouă Divină, am construit o matrice nouă a unei singure lumi Divine, în care legăturile dintre oameni se realizează la nivelul unui singur spațiu spiritual. Înălțîndu-se la cel de-al șaselea nivel al dezvoltării, omenirea s-a scufundat direct în Focul Duhului Sfînt și, astfel, a construit un  pod între cerul și pământul.

Acum, acest pod trece etapa unei noi schimbări calitative, adică spiritualizare. Conform voinței lui Dumnezeu, prin acest pod în curînd va curge energia dezvoltării spirituale a planetei noastre, și ea, ca multe alte planete, aflate deja pe muntele dezvoltării spirituale, va fi strânsă pe un singur colier spiritual al universului Divin. De aceea lumea de astăzi este febrilă și tremurată. Dar nu pentru că există dificultăți, ci doar pentru că se schimbă tot sensul construirii realitatății noi.

Baza acestei realități este această legătură spirituală între Dumnezeu Tatăl și întreaga omenire în întregime. Această comunicare se efectuează în conformitate cu legea similitudinii printr-un mesager al lui Dumnezeu și copiii Săi, care poartă același cod Divin, apoi prin copiii copiilor lor, etc., doar pe o singură linie a noii dinastiei Divine Mazur, care leagă împreună întreaga omenire de  nord și  de sud, de est și de vest cu Împărăția lui Dumnezeu. Acest proces s-a început deja. El se va realiza inevitabil, pentru că nu este un proces subiectiv, ci unul obiectiv. Aceasta este legea lui Dumnezeu. Și, după cum știți, legea nu susține, nu se îngrijorează, nu suferă și nu se bucură. Ea pur și simplu funcționează.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P . https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × два =