Sveatoslav Mazur: Ei bine, globaliștilor — timpul vostru a venit!

Oamenii nu înțeleg sensul și semnificația celei, ce se întîmplă în lume, anume deaceea, că oamenii sunt obișnuiți să gîndească cu ajutorul stereotipurilor care le-au fost atribuite anterior. Această stare pentru mintea umană este foarte confortabilă, deoarece, în absența credinței în Dumnezeu, aceasta permite persoanei  iluzoriu, presupus să simte securitatea și stabilitatea. De fapt, aceasta este auto-înșelăciune, pentru că, mai devreme sau mai târziu, iluziile conduc întreaga omenire și omul individual în prăbușire, și, în cele din urmă, la moarte.

A spune la revedere iluziilor este foarte dificil, deoarece în mintea umană le lipsește alternativa.

Acum, în lume se întîmplă schimbări titanice și, în cele din urmă, omenirea va trebui să-și ia rămas bun de la iluzii, altfel nu va supraviețui. Desigur, doar câțiva știu despre asta, dar viitorul depinde de ei. Problema sau rădăcina răului este că oamenii nu pot să înțeleagă însăși semnificația vieții, semnificația existenții lor pe planetă.

Odată, (desigur, acest lucru a avut loc nu întîmplător), diavolul a convins întreaga omenire în aceea, că ea nu a fost creată de Dumnezeu, ci de evoluție, și că omul, nu Dumnezeul, este stăpînul pe Pămînt. Această persoană și își construiește planurile personale pe teritoriu care nu îi aparține.

Cum poate fi caracterizat acest proces? Foarte simplu. Consumul ilegal sau activitățile ilegale pe planetă, ale cărora proprietar nu a autorizat aceste acțiuni.

Dacă apar astfel de probleme între oameni sau între subiecții «dreptului mondial», atunci intră în joc uneltele diabolice care, în funcție de beneficiile lor în folosul maeștrilor lor personali, rezolvă aceste probleme.

Există oare Judecata lui Dumnezeu pe Pământ? Se adresează cineva Stăpînului  planetei pentru o decizie corectă? Nu și nu. Nimeni nu vrea să se gîndească nici măcar la faptul că această planetă ar putea avea propriul său stăpîn sau că suntem rezidenți temporari pe ea, trecînd procesele de învățare sau devenirea noastră spirituală. Oamenii sunt obișnuiți să consumeze doar ca mucegai sau ca «fermieri».

Acum, mai mult și mai mult se aud declarațiile deschise  jucătorilor  globali, cum ar fi faptul că Ucraina sau Rusia este vaca noastră. Am cîștigat-o, o s-o mulgem. Și acolo, măcar iarba nu crește. În mod similar, aceiași reprezentanți au muls-o cîndva America, Africa și Asia. Și acum deja termină să mulgă întreaga lume, întreaga omenire.

Vă dau, oamenilor, o intrebare rațională: ce face stăpînul cu vaca sa, cînd ea inceteaza să mai dea lapte dar continuie să vrea să mănînce și să bea? Cred că înțelegi, că o lichidează pur și simplu.

Considerați, că așa fel de stăpîn are alte planuri în contul nostru? Nu intrați în iluzie. O  tabără electronică de concentrare sau transhumanism este eliminarea întregii omeniri și numai pentru că nu mai este posibil s-o mulgi. Resursele s-au terminat, dar vrei să mănînci.

Aici ne confruntăm cu o dilemă: să ne predăm voinței măcelarilor sau totuși să întoarcem planeta în mâinile proprietarului de drept — Dumnezeului Atotputernic.

Eu am observat că chiar și oamenii mei apropiați și respectați reacționează incorect la materialele mele. Cînd scriu că eu sunt un reprezentant al Ierarhiei Divine pe Pămînt, un mesager al lui Dumnezeu și Marele Maestru și declar că puterea pe Pămînt aparține deja lui Dumnezeu, și eu sunt executorul voinței Lui Sfinte, eu în indic astfel la stăpînul ei și nici într-un caz nu încerc să iau locul mulgătorilor globali care au jefuit întreaga omenire, au concentrat în mod ilegal în mîinile sale toate resursele planetare care nu le aparțin și acum încearcă să distrugă toată omenirea, pentru că și-au dat seama că a venit timpul de recuperare.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Spațiul Sacru al Ordinului Cavalerilor Mesei Rotunde, un mesager al Domnului, Regele regilor, declar că am lansat deja procesul de judecată al lui Dumnezeu și de aceea toți jucătorii globali care au încercat să-și asume cît persoanal atît  și clanurilor lor bogăția materială, resurse, teritoriu, resurse naturale, etc., care aparțin stăpînului planetei — Dumnezeului cel Atotputernic, vor fi distruși ca niște câini turbați, pentru că teroriștii nu pot fi corectați. Nu contează la ce nivel fac ei afacerea lor  neagră: la nivelul unui stat sau la nivelul unei singure planete, judecata lui Dumnezeu singură va determina de cît timp mai este nevoie pentru lichidarea lor și care anume instrument pentru uzurpare este necesar pentru aceasta.

Ei bine, globaliștilor — timpul vostru a venit!

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

одиннадцать + шесть =