Sveatoslav Mazur: 30 decembrie 2017 Preasfînta Maica Domnului și-a început acțiunea sa sacră pe Pămînt

Anume în această zi, Domnul Atotputernicul a acordat Preasfintei Maicii Domnului  ocazia de a se dedica în întregime lucrării de a traduce cea mai bună și mai curată omenire într-o  calitate nouă. Desigur, această parte sublimă sunt femeile. Anume femeia — mama — este principala și componenta a viitorului omenirii. Căci de la Sfânta Maica Domnului, prin mamă, codurile noi Divine al dezvoltării se vor fi transmite generațiilor următoare ale popoarelor lumii.

https://www.facebook.com/irina.cuciuc/posts/1431375210324407

Sfînta Maica Domnlui  și-a demonstrat deja priceperea. Și așa cum se întîmplă în lumea lui Dumnezeu, primii reprezentanți ai poporului lumii și-au primit numerele lor de cod și matrice.

Aceasta se întîmplă astfel. Preasfînta Irina se apropie de femeie. La primele cuvinte ale rugăciunii sale codate, trupul spiritului ei devine  foarte mare și îmbrățișează cu prezența lui tot spațiul din jurul planetei noastre. Apoi, cu mîna dreaptă, ea prinde un cod nou și îl aplică la templul femeii noi. În timpul acela, are loc un miracol de inițiere Divină. Femeia devine o soră a Maicii Domnului, adică își dobîndește calitățile și înțelesurile ei.

Astfel, prin purificarea și întărirea populației feminine a planetei, Preasfînta Fecioara Irina îi dă un nou înțeles, care va deveni baza unei ordini noi mondiale pe Pămînt. Procesul de reformatare a planetei noastre, așa cum am promis, a început în Moldova. Apoi, ea se va răspîndi conform voinței lui Dumnezeu în întreaga lume.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семь + 12 =