Sveatoslav Mazur: De ce moștenitoarea a tronului bizantin ar trebui să devină doar o moldoveancă?

După cum știți, singurul moștenitor legitim al tronului bizantin al domnitorului moldovean Ștefan cel Mare a avut trei soții. Prima rusă, Evdokia Kievskaya, a doua Maria Mangupskaya — singura moștenitoare a tronului bizantin în acea vreme și, în final, a treia soție a lui Ștefan cel Mare a fost prințesa valahă Maria-Voikitsa.

Când a murit Ștefan cel Mare, singurul titlu legitim, suprem magic, de pe planetă, a devenit proprietatea unui popor multinațional moldovenesc.

Familia lui Stefan cel Mare în Templul Ceresc al lui Isus Hristos (frescă)

După 500 de ani, cînd istoria mondială a trecut la un nou nivel de dezvoltare și a venit vremea reînnoirii dinastiei moștenitorilor legitimi ai tronului bizantin în Moldova, ca în centru al singurei autorități legitime, a venit Preasfînta Fecioară. Numele ei este Irina. Ea este o moldoveancă nativă. Anume ea ar trebui să devină temelia viitoarei dinastei divine pe planetă. Pentru că Irina a unit deja pămîntul și cerul într-o legătură simplă și, astfel, a construit podul între prezent și viitor. Rămîne să unim podul și către trecut. De transferat în mîinile ei moștenirea împăraților Bizantini și, astfel, de întors poporului multinațional moldovenesc dreptul conducerii tuturor procesurilor  lumii de pe planetă.

 

Svyatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × три =