Sveatoslav Mazur: Pindoșii și-au început ofensiva generală împotriva întregii omeniri

După venirea la putere în Statele Unite al lui Donald Trump comunitatea mondială îl urmărea de ceva timp. Cine este el, domnul Donald Trump, porumbelul lumii sau șoimul elitei lumii?

Acum a devenit clar. Trump conduce o politică mondială de nobilime neagră, forțe rele, cabaliști. Și, prin urmare, scopul său este dominarea lumii sub conducerea antihristului Moshiach.

Nu există alte sarcini pentru Trump sau pentru elitele lumii. Și aceasta înseamnă că a apărut pericolul pentru viața principalei noastre comunități mondiale. Dacă cineva crede că vrăjitorii diavolești îi vor mila pe care cineva, atunci el tare greșește.

Lumea a intrat în faza principală și de bază a confruntării sale cosmologice între forțele diavolului și soldații lui Dumnezeu. Toate încercările de a rezolva orizontal problemele puterii lor absolute sunt lipsite de sens, pentru că războiul dintre sfera cerească și cea pămîntească se petrece vertical.

În timp ce SUA, în imaginea sa tehnologiilor anterioare, construiește un sistem al unui lagăr de concentrare la nivel mondial, peste capul acestor maniaci nebuni, zilnic și în mod constant se construiește un nou sistem global de conducere Divină.

Desigur, trebuie să înțelegem că astăzi aceste procese, contrar în înțeles și conținut, merg în direcții diferite și nu se suprapun între dînsele. Dar deja pe 27 martie 2018, cînd România, condusă de un monstru global mondial, va intra pe teritoriul Republicii Moldova sub îndrumarea și protecția lui Dumnezeu, toate aceste paralele se vor converti într-un punct în Moldova în Orheiul Vechi. Și această configurație va arăta exact ca crucea în Butuceni din piatră, în care forțele diavolului sunt situate orizontal dar puterea lui Dumnezeu vertical. La punctul de intersecție pe cruce există un lotus de dragoste și bunătate cu șase laturi și pe partea cealaltă este descrisă crucea sacră a ordinului nostru spațial.

 Crucea din Butuceni (Moldova) — locul frontal al viitoarei lupte decisive dintre binele si răul

 

Lupta dintre forțele diavolului și ordinea noastră va fi inevitabilă. Anume atunci lumea va cunoaște cîștigătorul, Împăratul împăraților, cel care va domni pe Pămînt în următorii 500 de ani.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 − пять =