Sveatoslav Mazur: Trecerea la realitatea nouă va avea loc prin creșterea activității a Soarelui

Acest articol este foarte important pentru înțelegerea evenimentelor care se vor întîmpla în curînd pe Pămînt. Noi am pregătit deja o nouă matrice, care este în modul său un model de tranziție de la lumea animală la lumea Divină. Și, fiindcă  orice tranziție către starea superioară se desfășoară  prin creșterea tensiunii și creșterea vibrației materiei, soarele nostru va dobîndi în curînd alte calități. El se va transforma din galben la alb.

Acest proces a fost deja realizat în multe galaxii și, bineînțeles, în cazul nostru va fi cu siguranță realizat.

Cum el va afecta oamenii, care trăiesc pe Pămînt? Această tranziție va schimba complet cursul vieții noastre reale.

Omul va deschide abilități și oportunități noi. Dar nu toți oamenii sunt pregătiți pentru această tranziție. Există oameni, și aceștia sunt majoritatea din ei, care au crescut complet în matricea lui Lucifer, în radiații de joasă frecvență. Anume ei vor fi supuși chinurilor  teribile. Și nu mulți vor reuși să iasă din această stare.

Toate încercările mele de a preveni în prealabil această parte a populației lumii nu au dus la nimic, căci acești oameni sunt predispuși la mîndrie și nu înțeleg că deja nimic nu depinde de la voința lor pe Pămînt, căci lumea nu este construită orizontal (adică lupta popoarelor pentru propria lor dominație), dar vertical, cînd forțele diavolului se luptă cu puterea lui Dumnezeu pentru puterea absolută pe Pămînt.

În lucrările mele eu am descris în detaliu modul, în care forțele luminii sub conducerea mea construiau o nouă matrice globală. Și acum, cînd ea este construită,  noi așteptăm ultimul moment – conectarea ei la sistemul de dezvoltare Divină. Adică, la circuitul Divin de energie informațională.

De unde vom afla, că lumea a intrat în faza nouă de dezvoltare? Se va forma o pocnitură  puternică, și soarele de la galben va deveni alb, și apoi toate sistemele, care au lucrat în modul anterior, vor înceta să mai existe. Toate instalațiile spațiale ale lumii moderne se vor prăbuși, de asemenea. Internetul și multe alte mijloace de comunicare vor înceta să existe, pentru că își desfășoară activitatea prin sateliți. Atunci și va veni timpul meu de conducere a planetei. Timpul Împăratului împăraților. Nu a rămas mult de așteptat.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три − 3 =