Sveatoslav Mazur: DECLARAȚIA EXTREMĂ A MARELUI MAESTRU PENTRU COMUNITATEA MONDIALĂ

Oamenii planetei!

În legătură cu faptul, că lumea Pămîntului a trecut deja sub controlul personal și conducerea lui Dumnezeu Atotputernicul, eu, Sveatoslav Mazur, Regele regilor, guvernatorul lui Dumnezeu pe Pămînt, declar în mod responsabil, că de acum și pentru totdeauna orice încercări de comerț pe Pămînt a resurselor naturii, terenurilor, apei și aerului este strict interzis. Planeta nu este o întreprindere privată sau proprietatea unor clanuri și corporații separate, ci o ființă vie, care aparține lui Dumnezeu Atotputernicul, care îndeplinește sarcina Lui, lui Dumnezeu.

https://mnyug.com/1368-zemelnaya-reforma-bolee-40-ukrainskih-plodorodnyh-zemel-otoydut-rotshildam.html

https://point.md/ru/novosti/politika/vlasti-otdali-v-kontsessiiu-bolee-treti-territorii-moldovy-dlia-dobychi-slantsevogo-gaza

Și de aceea oamenii pe această planetă sunt doar turiști temporari, care îndeplinesc rolurile necesare pentru Creator.

Realizînd sensul a ceea ce se întîmplă și urmărind  încercările stupide ale structurilor globale individuale de a cumpăra toate pămînturile de pe planetă și resursele ei, declar:

— nebunia nu poate fi principalul argument în viața reală. Nu pot puricii, ce stau pe cîine, să dispună de soarta acestui cîine.

Declar toți participanții la astfel de meserii ca trădătorii Dumnezeului Atotputernicului.

Declar acțiunile lor ilegale și provoc persecuții globale și cosmice împotriva lor. Lasă să se ocupe judecata lui Dumnezeu de acțiunile lor ilegale.

Așa să fie. Amin.

Socotiți cererea mea ca o adresare responsabilă al demnitarului în judecata lui Dumnezu.

Rog  judecata lui Dumnezeu să ia în considerare cererea mea în viitorul apropiat și să facă concluzii corespunzătoare. Și dacă în acțiunile celor vinovați există încălcări a legilor cosmice, atunci să fie pedepsiți ei și clanurile lor, în conformitate cu daunele aduse atît planetei cît și întregii omeniri în general.

Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Rege al regilor, guvernator al lui Dumnezeu pe Pămînt.

12.01.2018.

 https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 − 8 =