Sveatoslav Mazur: De ce Sfînta Fecioara s-a întrupat în corpul unei moldovence?

Recent, Donald Trump a anunțat întregii lumi, că Ierusalimul este capitala Israelului.  Pentru ce a făcut-o, și de ce  această decizie a făcut toată lumea să agită?

Doar de aceea,  că ultima bătălie, după opinia cabaliștilor, adică bătălia sfîrșitului, ar trebui să se întîmple anume în Ierusalim. Și după aceasta, cînd întregul popor evreu se va uni în dragoste și bunătate, în cel de-al treilea templu al lui Solomon va intra Moshiah.  Și apoi lumea va trece sub controlul lui personal.

Desigur, poți să visezi la orice și să încerci să măsori pe umerile sale hainele altcuiva, dar din aceasta în lumea lui Dumnezeu nu se va întîmpla nimic. Scenariul furat nu poate fi pus pe scena altcuiva cu alți actori, pentru că Regizorul acestei lumi este doar unul.

Din anumite motive, evreii au uitat de soarta celor două temple anterioare a lui Solomon și au promovat prostește pe cel de-al treilea. Se vede că, acesta fiind  final și ultimul pentru ei. Nu e întîmplător, că în echipa lui Trump pentru misiunea spirituală secretă este responsabilă o rudă apropiată — сhabad, Jared Kushner, soțul fiicei lui Donald Trump, Ivanka (care la fel a convertit iudaismul și în tot felul  îl susține pe soțul său în acest început).

Dar adevărul este, că poți înșela poporul tău cît vrei, poți înșela și întreaga lume ceva timp, dar momentul adevărului va veni oricum, și apoi în acțiune intră legea neomorabilă și imutabilă a lui Dumnezeu, care este susținută de voia Lui sfîntă și de armata Lui sacră.

În acest moment, cel mai principal pentru istoria intregii omeniri, cînd se rezolvă soarta întregii lumi, și vine sfîrșitul luptei, anume eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru Ordinului cosmic sacral al Cavalerilor Mesei Rotunde, am venit pe Pămînt pentru aceea, ca, după voia lui Dumnezeu, să aranjez toate lucrurile pe locurile lor. Și cel mai important, ca să găsesc și să activez punctul principal de pe planetă, situată în Republica Moldova, în Orheiul Vechi, ce repezintă centrul manifestat  Divin al lumii, în jurul căruia și ar trebui să se unească toți oamenii din lume sub numele umanitate comună.

Anume această sarcină  Domnul a încredințat mai întîi dacilor și apoi urmașilor săi, descendenților direcți — poporului multinațional moldovenesc. Acest rol sacru al moldovenilor se va realiza, fără îndoială, în ciuda dorinței noului Imperiu Roman sub steagul SUA de a distruge această idee sacră și chiar statul Moldovenesc.

Lupta finală a intrat în faza sa decisivă. Armata  lui Dumnezeu Tatăl s-a întrupat deja pe Pămînt și așteaptă comanda  mea principală. Dar încă nu totul este gata pentru acțiune. Rămîne să realizăm cîteva puncte importante, pentru care este responsabilă în fața lui Dumnezeu și întreaga omenire Sfînta Fecioara. Anume Ea — Maica Lumii —  este intermediar  între cerul și pămîntul, și anume prin inima Ei va fi pus în viitorul apropiat canalul principal al iubirii, care leagă tronul Dumnezeului  Tatălui Atotputernicului și tronul Marelui Maestru, Regelui regilor. Anume după  aceasta  lumea și va intra într-o nouă etapă a dezvoltării sale, și sfîrșitul luptei se va finisa pentru bucuria umanității noastre.

Dumneavoastră veți întreba, ce-i cu evreii și Donald Trump? Vorba constă în aceea, că aceste forțe și încearcă să împiedice acest proces și se stăruie să conducă lumea, care nu îi aparține. În această confruntare  ei au făcut greșeala lor principală, care deja este imposibil de corectat. Ei și-au însușit planul lui Dumnezeu și au vrut, aparent, să-I ia locul. Astfel de erori nu vor rămîne nepedepsite.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 + 1 =