Sveatosav Mazur: «Misteriile timpului nou» se vor începe în Sankt-Petersburg pe 2 februarie

2 februalie în Sankt-Petersburg se va începe o nouă misterie Divină. Cu denumirea “Misteriile timpului nou”.

https://www.fontanka.ru/2018/01/17/034/

Ce este aceasta? Pe parcursul  primăverii anului 2018, planeta noastră își va schimba complet orientarea de la material și tehnic, adică diavolic, la cel spiritual -moral, adică la cel Divin. Această perioadă de tranziție, foarte mare, puternică și inevitabilă va avea loc într-un timp scurt și va reforma pe toți cei care sunt pregătiți pentru o viață nouă într-o nouă componentă de informare energetică.

Unul dintre instrumentele principale ale acestei reformări este deschiderea noilor centre spirituale și morale, aflate pentru moment în starea inactivă.

«Misteriile timpului nou» — o lucrare muzicală, creată de geniul lui Dumnezeu și de Dumitru Juchenko, vor contribui la această acțiune Divină și vor lansa deschiderea acestor centre. De fapt, toți spectatorii și ascultătorii concertelor sale vor primi cheia noilor coduri Divine, care vor deveni fundamentale în viața viitoare a întregii noastre omeniri.

Încă  în copilărie, cînd Dumitru Juchenko a trecut printr-un test de moarte clinică, acolo, în Împărăția lui Dumnezeu, Sfînta Treime a pus în mintea lui  aceste coduri secrete.

În sfîrșit, a venit timpul ca aceste marcaje sacre, care intră în lucrarea lui Dumitru Juchenko, să înceapă marșul lor victorios pe planeta noastră.

Sunt sigur, că toți oamenii,  venți la misteriile lui, vor părăsi sala complet schimbați în direcția Creatorului. Știu, că «Misteriile timpului nou» a lui Dumitru O. Juchenko vor lansa un nou proces de reformatare atît a Rusiei, cît și a întregii omeniri în general. De aceea, prezența la premiera acestei lucrări este o datorie sacră a întregii conduceri înalte a Federației Ruse. Și, bineînțeles, la acest concert mie personal îmi va fi clar, cine anume  în Rusia este hotărît să trăiască într-un mod nou, schimbîndu-se spre Dumnezeu și schimbînd realitatea în lume, și care în viitorul apropiat va merge într-o altă lume.

 


Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 2 =